02 October 2016

ProKid 2016 ( KTDI, UTM )


Heyy!! Ehem.. Pernah dengar tak pasal prokid? Actually ni jugak first time aku dengar pasal program ni dan join. Best gilaaa. Program ni is about.. Kolej Tun Dr. Ismail, UTM SKudai ni ada buat program namanya Prokid. Dah banyak tahun sebenarnya program ni di adakan. Its like, student KTDI ni akan jadi fasilitator/AJK untuk program yangdi anjurkan ni.

Gila tak best??? Aku ni pulak type of person yang suka melayan budak2 junior. Untuk Prokid2016 ni di adakan selama sehari sahaja di SMK Lokman Hakim, Felda Lok Heng, Kota Tinggi Johor. Kami kena handle adik adik Form 5. Diorang just nice and fun gila hokkay!!


bersama adik adik ececehhh

Kumpulan aku adalah seramai 8orang ahli dan partner aku namanya Shaza Arissa and honestly she is so pretty. I is insekiyooo haha ;')


my teamates

Alahaiiii diorang ni so kiut.. Kami actually jarak umur 2 tahun je. haha tapi iolls terpaksa bahasa kan diri 'Kak Ija' okay ;D. lawak betul taw hehe.. Kalau nak senaraikan aktiviti apa kitorang buat, hmmmm memang tak habis satu hari awak baca kang. eh lekkk ;P Tapi memang best plus aku dapat gain new experiences woahhh happy okay!! 

spot me!

Masa ni actually tengah create cheers. Tapi till the end tak ada pun lawan cheers T_T huhu itsokay :)
So thats all. Thankyou UTM for bring me such a great memories !!!! 




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)