10 June 2015

Memories..


First I wanna told ya.. I will write this post in Malay or maybe Manglish (Malay+English) ;)

Still you up-to-date to my previous post? Ive told before that I will make an appreciation post bout me and my fav boy ;P haha.. Just know him as Mon.. Bebh I know u will never read every single words I wrote bout you in here. But if someday you found my blog, I wish you are not angry with me haha. I just wanna create few memories ngeeee~ 

Ingat lagi tak.. The first time you entered our class. Fyi, Mon was a new student and same goes to me. Aku daftar masuk sekolah kami tu on 2014. He also. Yang membezakan hanya bulan saje haha. Okay first time dia masuk kelas kan.. Masa tu time Chemist.. I still remember hokkay hiks. And my first impression was "Hekeleh mamat ni poyo lak ai. berlagak" luls haha Sorry babe! And sorry not sorry, muka dia memang minta terajang je aku rasa. Sombong namateyy! Maklumlah dulu sekolah all boys. Tetiba mix dengan girls,, tu dia bajet bagus jap haha leksss!

And the first week tu rasa nya kita start bertegur ;D haha and I don't know from where I got your phone number. Tapi kan masa bulan puasa tu hiks *masa tu kita belum rapat ceh*.. Aku pulak yang beriya start the steps. Comment-2 kat Instagram konon ajak pergi bazar sesama ah euwww gediks nya aku haha! Then we start to have conversations almost every day jugak. Aku rasa macam ada satu magnet yang buat aku tertarik dengan perangai and sikap kau haha..

Entah tak tahu macam mana, maybe sebab kita terlalu rapat. People pun dah cakap macam-2 pasal kita. And sampai pengetahuan cikgu dah haihh. Malu usah cakap, tapi what I can do kan. And for other's information, actually aku dengan dia is just a best friend. We declared as a friend only not couple. Tapi special lah sikit dari kawan-2 biasa leksss! Okay ni intro je haha!

Mon, still you remembered the moment dekat Agroloka. Haaaa masa main rakat tu. I wish I could turn back time. That time my team catagorized as the last team jugak lah yang berakit-rakit. And kau pulak dah siap berakit. haha Then kau masuk air balik and pergi kat rakit kitorang. And you help my team tarik rakit tu dari tengah-2 tasik tu sampai lah ke tepi. Aku taktau lah kalau for other benda ni biasa-2 je. But for me its a memory to be remembered. 

And then, we're placed in the same group for Addmath kan. Selalu je bertengkar dengan budak gemok ni sebab dia ni selfish sikit haha! Kadang dah dapat jawapan bukan nak share dengan others teammate. Senyap jee! Huhhh lekkss. But woihhh Thanks a lot as you has teached me a lot in addmath. ;) hiks.. Ada sampai satu masa, kita ada big problem whereas our teacher keep talking about us. Duhh --' Pernah rasa sampai taknak pergi sekolah pun ada haha..

But we're smart to overcome this obstacle. Kita mula jauhkan diri dari masing-2. Kita mula kurang berborak, berinteraksi and so on. Sampai aku rasa macam "Oh mungkin aku tak penting dah" luls. Then I tried to think positive. Lama-2 cerita pasal kita dah kurang sikit lah keluar dari mulut cikgu-2. Kalau tak selalu je kena perli. But I take it easy. Cikgu tak lah marah tapi faham-2 lah. Felt uncomfortable when teachers keep perli-2 kami haha..

Macam-2 jugak lah masalah timbul. Dengan ada budak junior nak usya kau bagi-2 gelang bagai ah. Haha ada jugak rasa geram tapi lupa pulak kita kawan je hahaha luls.. But hold on our promises beb, kita kawan sampai kawin ;) 

And now, kita sama-2 dah sambung belajar. You're now in KMNS while me in KMPh. Bebh belajar elok-2. Ingat semua pesanan-2 aku. Kan pesanan aku ni macam mak kau haha.. Belajar! Jangan dok menggedik cari awek pulak. Tapi kalau dah terjumpa awek kat sana, just go on. Aku okay. Sebab tak semua yang kita suka akan jadi milik kita. Kan ;) haha whatever it is, jangan pernah lupa semua pasal kita. I bet you know how much Iloveyou. bye!!





Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment