08 May 2014

Mid-year meet me πŸ˜„


Haii. Alhamdulillah aku semakin bahagia sekarang. Bercinta dengan pencipta aku ❤️ Sweet kan haha. Okay stop. Now dah bulan 5 pun. Sekejap nyaa masa berlalu. And about few months to go i have to sit for spm examination. Uwarghhhhhh😣 not ready yet ahh. Hmm. Ok start from 5may2014, i sat for the mid-year exam. The first day, bahasa melayu paper. Its bit difficult but Alhamdulillah still manage to score A. Hiks the next day my teacher, cikgu masri have given us our marks. And seriously im a bit shocked once i got mine. 

Whyyy? Haha because.. Benda yang aku baca tak masuk exam, sebaliknya yang aku tak baca pula yang keluar. Dapat bayangkan tak? Hmmm haha tapi main bantai je sebab benda-2 tu like cerpen, pebenda semua tu form 4 punya. Jawab apa yang ingat aje haha. I got 89% for bahasa melayu. Hmmm satu markah je lagi nak score A+ sobsob but sokay still thankful hiks. The following day, 6may we stands for english paper . Haaaaa ambek kauuu susah tak susah laa. Makan. Haha. Seriously tak yakin dengan jawapan paper BI aku. Tapi tawakal je lah. Ive done tried my best cehh.

7may pula pendidikan islam. Hampir setengah daripada soalan2 tu, cikgu dah pernah bagi masa Kem Bestari a week before. Tapi di sebabkan kemalasan aku ni, aku tak revise balik pun apa yg dah belaja masa kem tu. Sooooooo haha entahlah. For me, paper 2 much better than paper 1 eventho paper 1 tu dah di keluarkan masa kem bestari tu hahaha .

Today 8may. Matematik modern ! Yeeayyyyyy boleh tahan lah soalan dia. Paper 2 senang ler juga but paper 1 hmm . Cam nak nangis je aku jawab walaupun objektif haha. Huwarghhhhh banyak main tembak-2 guna senapang gun je jawapan tu. Ehhh lantok lahh. Benda dah lepas. So have to focus for history paper tomorrow hiks. Yang paling aku takut addmath, bio, chemist, physic walaupun semua tu next week baru jawab hmm πŸ˜” 

Lupa pula. Nak nyanyi sikit. Happy birthday to my dad Encik Zailan bin Rosmani. Yesterday his born day. 7May1962 ❤️ May Allah bless you dad. And cepat pindah semenanjung yaa 😊 i miss you n mum sooooo much. Infinity ! I just felt sad coz im not living like others . They can kiss their parents everyday, shake their parent's hand everymorning and me? Hmm πŸ˜” but still bersyukur sebab masih ada kedua-dua ibu bapa lagi 😊 dengar-2 cerita lanun masuk dah Lahad Datu sekarang ni ye? Tak pasti lah. Tapi harap nothing bad happen there. Okay gtg, im going to sleep ! Ahhhhhhh hahaha kbye 😘❤️ Love yaaa xx

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)