28 November 2013

Remind Me . . .



Haaa the pic above , remind me of someone :') Farish Hafizi Abdullah . Huwaaa ! Might be crying ritenow haha . Act , tadi scroll TL and nampak satu account ni guna tweetcon pic ni . And I was like "Ouhh what the fish! That pic yang Farish pernah guna as profilepic kat FB" Haha lols okay . Its almost 2 years ago and I still remember him . Huuuu !


See the date ? November 2011 ! Weyhh Im still keep our screenshot conversations ! Aihh -..- That time awak cakap aku ada A . Haha You mean A for Aidil huu . Tapi aku cover cakap A for Aleeza haha okay lawak :'D


Hahaha gedik nya dia . Ahhhh Aku rindu diaa . Dia yang takkan pernah kembali lagi kat aku . Dia yang takkan pernah wujud lagi . Dia yang takkan pernah kembalikan kebahgiaan aku yang dulu :') Farish , I miss you biy :' Kita selalu chat sampai pagi-2 buta kan . Ada tu kita tak tidur sebab kita exchange our story . And lot of story kita cerita kan . Haha best nya masa tu .

Tapi sekarang tinggal kenangan je awak haha :' RIP hahaha . The moment bila aku tahu perkara sebenar , kau tahu tak aku sakit . Jatuh sakit weh bila tahu benda sebenar . Aku bongkarkan segalanya lepas aku jumpa blog puaka tu . Since that kau hilang kan diri . Kau terus hilang . Kegembiraan aku hilang weh hilang ! :' haha . That day aku muntah-2 , demam sampai tak boleh bangun . Ahhh nampak tak betapa sakit nya kehilangan kau . Haha


Aku rindu panggilan tu . Aku rindu nak panggil kau "Biy" haha :' weh sedih nyaa bila ingat semua ni . Awak tahu tak since the day kita lost contact , gaya dan cara penulisan aku macam awak . Like that lahh . Noktah jarak-2 . . haha ! Itu je maybe yang aku bawa sampai sekarang . Parish si dolphin , aku rindu kau . Haha kenapa over-feeling aku malam ni . Why leeza why why why ! Aihhh . Dear abang Jun Haa , please . Can u be my Biy Farish ? Haha okay only Yun know what I mean about . Hahaha okay :'


Farish , Leeza Miss You :' Bye 

Throwback by , lalarish


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment