28 November 2013

Midnight


Bismillahirrahmanirrahim :) Midnight ? haha baru jam 12.14 pm kot but who cares ? Choiii . Usually at midnight what people going to do hah ? Actually I'm just felt sooooo bored -..- Tbh , aku dah tak tahan duduk Sabah . Bukan sebab apa . Err Aku dah tak tahan menanggung rindu sayang muah muah dekat my siblings , friends , cousie and my whatever haha .

Im not sure bila lahhhhh barang ni nak angkat . Fyi , aku dah masuk kotak segala buku-2 sekolah aku masa sebelum start cuti lagi . Ewahh bukan main lagi yeee semangat hahaha ! My friends at Seri Jempol always asking me . "Bila nak pindah bila nak pindah" and you know what ? Hell ! I dont know lah ! haha . Kalau aku berkuasa , saat ni juga aku dah angkut all my stuffs ni haa . Tapi siapa lah aku ni . Hanya insan yang lemah . Gituu ~



*Gambar tahun lepas* haha

Haaaaaaa okay aku terlalu rindu diorang semua . Rindu rindu rinduuuu ! Nak nangis je rasa kenapa aku tercampak sorang-2 kat Sabah . Haha tak kesah lah tapi aku dah rasa macam mana kehidupan anak tunggal dan sangat heaven okay ! Kau mintak je apa kau nak semua kau dapat . Haha itu je lah yang best >_< And and and actually aku taktahu nak taip apa lagi . 

Tadi aku ada publish satu post ni , tapi entah ada lah Hamba Allah yang tak berpuas hati dengan aku haha . Dah berbaur pergaduhan je comment post aku tu . Okay itu sangat menajiskan blog aku . Haha ! So terpaksa aku save as draft balik . Just aku takmo bergadoh dengan orang dah beno nya . Malas malas malas . Naik form 4 ni aku kuat bergaduh betul . Pelik nengok nya hahaha . Well jahat kan :D

Just kat sini , aku nak mintak maaf lah pada Cik Unknown-2 yang comment kat previous post aku kan . Yaaa I know who u're dan aku tahu kau mesti nak back-up kawan kau haha :) sokay lah . Dont mind pun apa kau comment asal kau rasa puas dapat sakitkan hati aku :) haha AKU MINTAK MAAF pada yang rasa diri dia dalam situasi cerita rekaan aku tu .

What else I'm going to write . Hurmm hurmm . My result for final exam already keepin at SAPS . And i'm very disappointed with myself . Huwaaaa I dont know why my result is sooooo damn shit terok eahh ! Haha . But sokay lah aku memang banyak main form 4 ni haha . Memang setimpal lah tu usaha dengan result haha ! Aku nak kekal kan 7A aku masa PMR kat SPM and kalau boleh plus plus 2 subjek lagi haha . In Sha Allah Aminnn :D Okay I think thats enough for tonight . To be continued on the next day kay bebeh . Bye ~

By the gemok gedempol gegurl, LALA !
*berat aku 43 kg sekarang haha!*






Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment