29 November 2013

Final Year Result


Bismillahirrahmanirrahim (; Now dah cuti and result dah pun keepin at SAPS . Act, aku dah check result a week ago tapi still tak complete . And today , aku check semula and yeahh . Semua markah dah pun di masukkan dan sama je aku rasa hahaha ! Before this, aku no. 6/23 dalam kelas and 28/321 dalam tingkatan . O.o terok nyehhhhhhh . Tu sebab ada markah belum masuk lagi haha . 


Lihat lahh result ku pelbagai huruf ada . From A to G complete kau ! Eh 'E' takde hahah . Okay memang aku rasa sangat hambarrr result final year ni . And aku rasa lebih teruk berbanding exam-2 sebelum ni -..- Yes aku akui memang aku banyak main-2 Form 4 ni . Haha ! And aku takde study pun untuk final exam ni kahkahkah . 
Me - Mak, Ija punya result akhir tahun dah keluar
Mum - Berapa ?
Me - 2 gagal
Mum - Haaa tu lah kau banyak main . Blablablabla ~
Haaaaa itu dehh ! Mula dah tugas sebagai penceramah bebas . Aku tadah telinga je lah dengar . Memang salah sendiri kot . Huuu Heyyy Come On Leeza !! Next year dah SPM . Kau punya result bukan main terok . Macam mana lahhhh ! Aduhaiiii . Pening aku fikirkan diri sendiri . haha ! 

AKU NAK 9A+ SPM !!!



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment