09 October 2013

End of holiday


Bismillahirrahmanirrahim (: Start from the first day of PMR examination , students form 1, 2 and 4 of SMK Desa Kencana had given "someday great holiday" by our teachers . Thankyou for uolls kind and thanks for the homework given . You are really understand me actually , teacher . Deep -..- haha ! Okay . I know some of other school "over there" in Semenanjung are not given 'cuti' . ouh k im felt sorry for them :') hee . 

KENAPA SEKOLAH KAU DAPAT CUTI HA? Yes ! Im really sure some of students will jealous with us . Yah well ~ hihi . Actually like this . My school is just not as good , as perfect , as complete and as everything less from others . Sekolah aku tidak ada dewan besar persendirian . As well you know, big examination like PMR and SPM are supposed to be held in an examination hall . Right ? But not for my school . Kami tiada dewan besar , kami tiada kelas yang boleh buka dinding belakang so that can be used as hall . Tiada semua itu . 

Sekolah aku adalah sekolah Felda . Memang segala keperluan amat lah kurang . Segala galanya kurang . :) So thats the reason . PMR and SPM candidates of SMKDK mengambil peperiksaan mereka di kelas yang sudah di tetapkan . Mean that . Each class is provide for 20 students only ! And FYI, my school have a large number of students per batch . Hurmm I guess around 300 ++ students per batch . So you could imagine it right ? heee ~ 

So hampir ke semua kelas di gunakan . Sekolah ini juga kekurangan bilik darjah . Jadi sekolah ini ada dua sesi persekolahan . At morning from 6:20 am till 12.30 . And in evening starts from 12:45 untill 5.30 pm~ Pandangan saya when the first time I reach that school . I was like . . . "what ? is this my school to be ? Hahh ? Why have a lot of dogsssss ?" Miahahaha . A bit shocked actually . Tapi lepas dah lama sekolah di sini , Alhamdulillah aku mampu lah jugak sesuaikan diri . Agak kekok la at first . But we must try it kan . :))

Humm .. I'm starting my study here, SMKDK, from february 2012 . I could not remember the date . haha . And yes ! That is the year where i have to stand for PMR examination . Walaupun banyak keperluan yang kurang , but thats not the reason why we cannot achieve successful there . Study is study . Environment is environment . Rite ? haaaa Alhamdulillah dengan semangat dan kekuatan yang aku ada . Teruskan hidup tanpa kawan2 yang selama ni banyak bantu aku . Aku mengecapi juga kejayaan . 

I got 7A1B in PMR . Eventho its not straighttttttt , but im very thankful for that result . To be honest , 2012 give a lot of bad memories to me . Tahun akak saya excident . Dan aku terpaksa ambil cuti a week rasanya . Dan setiap 3 bulan sekali aku balik semenanjung . Dapat bayang kan tak berapa banyak pelajaran yang aku tertinggal ? kan ? Tu aku cakap , tahun 2012 sangat banyak dugaan . (:

K i think thats enough untuk kali ni . Actually post ni takde kaitan langsung dengan title . But who cares ? hahaha ! Cuti aku sehingga la last hari ni , 9 October 2013 , aktiviti rutin hanya online online dan online . Hahaha . K chow . Byee !
Happy Birthday Afif Afham . :)) haha ! Already 16 y/o . Dont be too mengada okayh . tampo nanti haha k k
Leeza Zailan

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)