22 April 2013

Stuff Already Arrived

Assalamualaikum . . 

Balik sekolah , turun bas . Tunggu my dad ambil . Then naik kereta . Nampak 2 keping sampul surat . Masa tu dah rasa , tu mesti Alfa punya . Tengok jee nama . Yes thats mine . Heeeeee sampai je rumah tak menyempat tukar baju sekolah , terus capture gambar lahh kan . Dannnnn

Ouhh maaf terbalik pulak haha !

Ini daripada ekatikah craft dari entry sini. TEKAN

BCARD Member pun da sampai ^^

Dann ada satu surat Alfa dapat . Dia suruh tebus dekat post office hihiii . Actually, benda ni dah sampai lama rasanyaa . Tapi Alfa ni jenis tak keluar rumah . Kalau ada surat2 ape pun semua ke alamat office my dad . Heee so kalau pekerja my dad tak bagi tahu ada surat or else , tak lah Alfa tau kikiki xD


Taraaaa ! Nampak tak bungkusan ni dah renyuk2 menandakan ia dah lama pun terperap jadi pekasam dah kat post office belakang rumah ni haha ! Inside this envelop . . 


Heeee Cute-2 semua nyaa . Brooch tu ada banyak . So Alfa bagi satu pasang dekat my mum . Awesome lohhh . heheeee Thanks yaa all .

Ouhhh entry kali ni bergambar je . Kurang ayat-2 dramatis . Act, Alfa busy sikit sekarang . Dengan study study study . Even Alfa Form 4 sekarang , tapi study tak boleh di abaikan . So kepada para pemenang GA Alfa , review blog , bloglist dan header Alfa akan usahakan secepat mungkin . Jangan risau yeee ;) Give me some time . Kayy I'm going to sleep . Wuhuuu so tired maa ~ Bye byee

THANKS TO ALL . 



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment