09 April 2013

Review Follower 666


Alhamdulillah . Follower blog ni pun dah bertambah . Even tak sampai 4 angka lagi . But who cares ? Hihi setelah beberapa tahun lama nya *tak.lama.sangat.pun* Alfa berblog , hari ni wujud satu angka yang indah di pandang . 666 :) Sedap kan ? 


Dannnn Siapakah DIA yang telah menyedapkan bilangan follower Alfa ? Jeng jeng jeng ~ *drum.roll*

 

Tekan header di atas untuk meninggalkan jejak jejak anda . Blog Kak Sue ringan loading . Background yang kemas . Small polkadots . Lawaaaa dan nampak sangat teratur . Gandingan warna blog yang awesome , comel lagi lotte iaitu biru + pink . Both are my fav colour heheee ~ Opsss saya suka header blog Sue Ahmat . Nak tahu kenapa ???

Yeahhh cuba tengok siap ada quotations UAI . Wahhh saya minat UAI taww . ^^ Heee oke2 then . . Sidebar Kak Sue pun kemas lagi teratur . Memang mata nii cool jeee terjah blog dia . Tak caya ? Take a look ;) Okay ? 

JOM TERJAH BLOG SUE AHMAT !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

sue said... Reply To This Comment

aw aw .. thanks u .

Post a Comment