03 April 2013

Barang Dari Zalora dah sampaii !


On my previous post , HERE . Alhamdulillah selepas menghantar email beberapa kali pada pihak ZALORA untuk bertanya tentang barang yang saya order tu , akhirnyaaa . Sampai jugak . 1 April tu saya hantar email . Petang tu ZALORA balas dan barang tu actually dah berada di GDEX lama -_- Tapi masih tak sampai rumah . Ouhh now I know GDEX lahh yang kurang memuaskan hati pelanggan kan . Err -,-

Semalam , 2 April 2013 lebih kurang jam 5 petang ayah balik kerja , dia hulur satu bungkusan GDEX keke xD masa tu dah dapat agak tu barang dari ZALORA . Dengan muka yang poyo baru bangun tidur tu , cepat-2 buka bungkusan tu . Bukaa slow-2 takut tak muat pulak barang tu nanti . hehehe


Apaa dalam nyaa ? Hohoo wait wait -,- kenapa dia tak masukkan dalam kotak oren Zalora tu haha ! Nak kotak tuuuuuuuuuuu *muncung panjang*


Hokalohhh Poyo betol . Percaya tak masa ni baru bangun tidur . Tapi punya excited terus try baju ni haa >_< hhee berminyak muka . Jelas sangat kan -_- *abaikan je* . Comel tak baju ni ? Haaa haaaa . Hanya sesuai di pakai dengan kain keke ! My dad marah kalau pakai dengan jeans sebab pendek baju ni lol xD

Okayy saya saran uolls cuba-2 ber shopping online kat ZALORA . Okay even saya ada tulis ketidak puas hatian saya sebab barang sampai lambat , tapi saya rasa uolls takkan alami masalah macam saya . Saya duduk Lahad Datu kawasan Felda so maybe lambat lah kan sampai . Kalau uolls 2 or 3 hari je kot ^^ Try kay . Why ? kay I tell u 
1) Korang akan berpuas hati dengan barang yang korang order sebab . Kualiti barang berpuas hati dan barang memang sebiji sebijo seperti yang di tunjukka 
2) Kalau barang yang korang order macam baju or kasut tu tak muat , boleh tukar taw :* haaa
3) Harga yang berpatutan . 

LET'S WE SHOOPING AT ZALORA AGAIN AGAIN AND AGAIN !!



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

6 Comment:

Aina Areen said... Reply To This Comment

wahhh , cantikkkkk :D

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

wah, nampaklah excitednye tu. hehe.. terus dipakainye :D

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Aina Areen hehe >< Comel kan baju pink tu . macehh

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@^^eKaTiKaH^^ hehe maluu maluu :P kiki excited terlebih ek heee

Hawa Syazana SD said... Reply To This Comment

excited terlebih smpai typo.. hihihih

Post a Comment