13 March 2013

Review Blog Sponsor # PART 2


Blog 4 #


Hihikss . Comel gila header dia kan kan ? Tak silap Alfa , owner blog baru edit kan blog ni. Sungguh awesome pemilihan warna blog , hitam + putih + kelabu . Tak gelap sangat . ;) Apa Alfa nak komen . err. Main post awk lagi awesome kalau awak lebarkan sikit width dia kot . ^^ Susun atur blog yang kemas . Taktau nak komen apa . Lagipun Alfa rasa awk lebih pakar tentang blog dr Alfa hihi . Btw, tuan blog ini sangat kreatif . Dia pernah buat kan banner gif dan cursor untuk Alfa . Heee okay Keepitup awk ;) 

Blog 5 #


Izyan ^^ heheww . Background polkadot comel . polka polka *_* hihi . Warna blog yang cool ~ nampak tenang warna purple kan . Okay first , widget di bahagian sidebar , Hot Minggu Ini . It's better if U put this widget in scroolbox :) kankan . Sama jugak Blog archieve awk , and bloglist . Kalau buat dalam scroolbox , awk boleh letak lebih ramai orang dalam bloglist . :D heheee. . Next , Alfa nak suggest kak Izyan guna scroolback to top . Sebab bila dah orang scrool ke bawah , some of them malas nak scrool balik naik atas kalau nak tengok-2 balik ke bahagian atas kan . hihiks. Yang lain-2 memang kemas . =D

Blog 6 #


Waaa sangat tertarik dengan header awak . >< Pinkyyy sangat comel . Just nak bagi pandangan , kalau perhatikan header awak , ada tulisan tertindih kan ? hihiks . Maybe awk boleh setting kat bahagian header . ^^ Next , padanan warna yang CUNSS . Pink + Biru . Pada Alfa la , padanan pink + biru memang sesuai sangat :) heee . Apa lagi yea . Alfa rasa bloh awak dah kemas . Just maybe kena lebih ceria kan lagi je kot ^^ Boleh baca tips-2 menceriakan blog di blog-2 lain. search kat uncle google je ^^ . Ouh yaa ! Follower widget , Alfa rasa awk kena letak . Kenapa ? Kejap eh . Boleh tahu lebih lanjut dengan pembacaan di SINI dan SINI ^^ . Okay enjoy blogging :) heheee~





Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

yan shamba said... Reply To This Comment

hehe..thx my dear..akk nk edit tp adeh..mlsnyer..hehe..scrollback to top tu nk ltk dr 3 bulan lps..x buat2..haha..sebaik awk ckp :)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@yan shamba heee welcome :) tegur hanya yg mampu je . maaf kalau ade terasa hati ^^ hikhik

Post a Comment