13 March 2013

Review Blog Sponsor # PART 1

Seperti yang sedia maklum , Alfa nak review blog sponsor yang sudi support Alfa . Sebelum tu , Alfa bagi tau dulu . Untuk Giveaway kali ni , ada seseorang yang sudi menjadi Partner GA Alfa . Blog beliau SINI . Dan untuk makluman , setengah daripada para sponsor akan di review oleh beliau . :) Alfa mintak maaf tak dapat review kesemua . 
Blog 1 #
tekan header atas kalau nak ke blog dia :)

Emm . Blog kak tyha lee nampak cool ~ Dengan header yang agak simple . And simple itu smart okey :) Kalau boleh blog archive awak letak dalam scroolbox . Supaya nampak lebih kemas . heee ~ Blog yang bagus sebab boleh exchange link . kankan ^^ Next , Alfa taktau sama ada betol atau pun tidak . Bagi sesetengah orang , diorang akan loading slow blog yg letak follower box kat bahagian bawah header . i dont know why -,- tapi bagi Alfa not too slow loading ~ Okay jee :)

Blog 2 #


tekan header ;)

First nak puji , header yang very awesome . ^^ Serious Alfa pun tak hebat nak buat header cenggini hii . Okay . Blog Syara memang nampak sangat kemas . Background yang comel dengan bunga-2 yang cute . Penggunaan warna yang awesome pink + biru . ;) Saiz font pun okayh . Senang dan mudah di baca . Takperlu Alfa pakai kanta lekap untuk baca hihii . Alfa rasa taktau nak komen apa . Sebab memang kemas. Kalah blog Alfa heheee ~ Keep it up syara ;)

Blog 3 #

tekan header ^^

Saya dan Awak ? awwww sweet . hee ~ Simple header but awesome . Moreover , warna pink pulak tuh . Berbunga hati Alfa tengok hihi . First of all , nak cakap . emm . Kalau boleh , popular post awak buat dalam scroolbox . Nampak lebih menarik ;) Then huhu ni yang penting taw . Siti punya yang kat bahagian footer , di kira benda yang penting dalam sesebuah blog . So rasa nya lebih afdhal awak pindahkan kat bahagian sidebar ;) Ne pendapat Alfa je taw hihi . Next , Alfa tertarik dengan kucing kat bahagian tepi bawah blog awk ;) comel sungguh . Ini je kot ^^ Yang lain semua . Awesome . Keepitup ;) . In sha Allah U will be the engineer soon . Aminnnn =D



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment