12 March 2013

Pencarian Sponsor xD

INI ADALAH STICKY POST ! SCROOL UNTUK ENTRY TERBARU ^^

TAMATTT !!!!


Hye readers . Yup tiba-2 terbuka hati ini untuk buat GA sendiri . Dan sekarang sedang mencari sesiapa sahaja yang sudi untuk sponsor GA aku ni xD hihi . Barangan yang boleh di sponsor :--
1) Barangan blog ect : transparent header , banner , cursor , edit blog , review , bloglist ,
2) Topup ( maxis - celcom - digi )
3) Segala barangan menggunakan khidmat pos
4) Apa-2 lahh . 
Kalau korang nak jadi sponsor untuk first GA ni , boleh komen di entry ini . atau lebih mudah inbox aku kat SINI . Pastikan anda serious untuk menjadi sponsor :) hihi jangan main-2 kan aku tau . Taw la aku masih sekolah . maaf atas penggunaan aku :) Opss bagi yang hendak sponsor barangan yang menggunakan khidmat pos , aku serahkan pada tuan empunya badan untuk pos barangan tu sendiri ke pemenang nanti . Kenapa ? Bukan lepas tangan . Tetapi aku tak pandai main pos-2 ni . hihi Maaf maaf :*

Aku harap ada yang sudi nak jadi sponsor untuk First GA aku ni yee . Bantu lah aku yang baru nak naik ini hihi . . GA ini akan berlangsung bermula KHAMIS bersamaan 14 March 2013 . Kalau berminat untuk menjadi sponsor , last tarikh pencarian sponsor pada 13 March untuk tujuan menguruskan GA ni lah kan ;) Berminat ? Hantar detail ini pada aku yeee :*
Jenis Hadiah yang ingin di sponsor :
Untuk berapa orang :
Syarat yang anda nak letak : follow blog , like fanpage . lain2 ? boleh dipertimbangkan xD ;) 
#Updated ! Sponsor untuk barangan blog yang telah di potong DITUTUP ;) Untuk yang nak sponsor , syarat yang di benarkan hanya 2 sahaja . pilihlah . Like page, follow blog, follow twitter , add facebook and else . ;) Ini bertujuan untuk memudahkan para peserta ^^ hihi . 
Update 10 March 2013
# Jika ada lagi yang terbuka hati nak sponsor , boleh boleh ;D amat di alu-2 kan . Tapi barangan yang belum di potong atau di strikethrough lagi la . Ect , barangan menggunakan khidmat pos ;) heee sekian~

Updated 11 March 2013!
# Barangan yang boleh di sponsor hanya barangan menggunakan khidmat pos sahaja yang mungkin di terima . Untuk barangan lain , dah terlebih sponsor . Alhamdulillah . Malam ni update hadiah lagi . Jom jom check ! ;) Thanks to all yang support . Pada sesiapa yang mahu sponsor barangan pos , boleh PM sy di facebook . Terima kasih ;)
Terima kasih ;) 

TAMATTT !!!!

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

29 Comment:

TyhaLee said... Reply To This Comment

Saya sponsor topup RM5 x 3 peserta. Kalau setuju, respon ye kat chat box or ruang komen :)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@TyhaLee Okay awk . Noted ;) Terima kasih . sy akan beritahu awk kalau ade ape2 ye thanks xD

Ismah Atikah said... Reply To This Comment

saya sponsor barangan pos dan bloglist 2 minggu. kalau setuju, inform saya di facebook. pergi dekat blog saya k :)

Simple Syara said... Reply To This Comment

syara nak sponsor review and bloglist 5 orang :) boleh. respon dekat chatbox :)

ct siti said... Reply To This Comment

saya boleh sponsor topup untuk 3 org..awak inbox sy ye kalau setuju :D

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Ismah Atikah done ;) terima kasih yeee ;)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Simple Syara Okay syara . done ! ^^ Terima kasih sudi support hihi

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@ct siti okay done ! ^^ terima kasih yee support . hihi

❤ Si Budak Vanilla ❤ said... Reply To This Comment

sy sponsor 5 bookmarks. . jguk cbox sy klu stuju. . :)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@❤ Si Budak Vanilla ❤ OKay awk ;) done . hihi terima kasih sudi support ^^ huuu

ShuhaidaSaad said... Reply To This Comment

ss nak sponsor topup untuk sorang rm20. xpun rm5 x 4 orang.. ok x macam ni? hoho xreti lak nak sponsor ni

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@ShuhaidaSaad hehe okay bereh bereh :) terima kasih support ^^

Mionica Pic said... Reply To This Comment

salam,,akq na jdi sponser juga..hm.. tpup 5 tok stu pmng.. syaratnye..follow blog n klik link churp2 akq..

url blog ::
http://snowberryy.blogspot.com

link churp2 akn diberitao kemudian.
hm..ape2 cntct cbox akq yer..huhu.

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Mionica Pic Okay . Thanks 4 yr supportivement ;)

Ady said... Reply To This Comment

good luck yaa :D
salam kenal :D

Nur Zahirah said... Reply To This Comment

Saya topup 5 ringgit 2 org ye

Nur Zahirah said... Reply To This Comment

Kalau boleh bagitahu kat cbox ye

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Nur Zahirah hehex ! cbox ? link blog awk sy ta jumpe pon -_- ahaha

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said... Reply To This Comment

masih cari sponsor ke ? Alja nak Sponsor ..

- Edit Full Blog Denim/Classic untuk 1 Pemenang
- Cursor Nama untuk 2 Pemenang .

Boleh ? Kalau Boleh nd diterima , awak PM Alja dekat Fanpage erk :) Nanti Alja bagitahu Syarat :)

http://www.facebook.com/pages/Nur-Alja-Blogspot-Com/106282379447415

Hawa Syazana SD said... Reply To This Comment

sy nak Sponsor..

Cursor Nama- 5 Pemenang
transparent header - 5 Pemenang

url blog ::
http://superdreamland.blogspot.com
fanpages ::
http://www.facebook.com/Hawasyazana

link iklan nanti inbx sy ok :}

maria firdz said... Reply To This Comment

rasa macam nak juga bg sponsor hadiah... de dua hadiah.. tapi takut lak tak sempat nak menguruskan plak nnt.. hmm...

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Hawa Syazana SD ouhh okay sy da inbox awk ;)

aein safinah said... Reply To This Comment

Hey dear.. Saya berminat nak jadi sponsor untuk GA blog awak.. Saya boleh edit blog untuk 2 blogger.. Syarat mudah je, follow blog www.aeinafq.blogspot.com dan follow twitter www.twitter.com/hey_aein :D

Nabila Farhana said... Reply To This Comment

hai dear..berminat nak sponsor 2 barang untuk pos. tapi barang tu nak barang ape yep ?hee
just follow blog diarytomeysaye.blogspot.com dan twitter twitter.com/farhana108 :D

ღ Nur Najwa Nazry ღ said... Reply To This Comment

Nama : Nur Najwa Nazry
Sponsor : Header
Berapa pemenang : 2
Syarat : follow blog, follow twitter https://twitter.com/NjwaNabyla .
URL Blog : wonderfulskylove.blogspot.com/
Thank Youu :)

Nur Zahirah said... Reply To This Comment

Nama : ZahirahEyra
Sponsor : Topup
Berapa pemenang : 2
Syarat : follow blog, follow twitter ,like fb https://twitter.com/nzahirahII
URL Blog : http://mylovelystorysecret.blogspot.com/
URL Like fb:http://www.facebook.com/pages/Zahiraheyra-s-Blog/115812461936100?ref=hl

Nur Zahirah said... Reply To This Comment

ala nak jdi sponsor!

Adibah Hanun said... Reply To This Comment

Alahai baru baca post awak T.T Takapalah :)

Post a Comment