07 March 2013

Banner Baru Noalfa By The Colourful Me


Haii awak awak awak dan juga awak yang tengah membaca nii . Heww . Today , rezki aku memang baik . Nak tau sebab apa ? Heee ~ Tadi aku dengan rajin nya ber blogwalking . Then terjumpa satu segmen . Free banner ~ Wahh memandangkan blog aku ni pun masih dengan kekolotan yang tiada banner . Aku terus lahh hantar detail . Alhamdulillah aku dapat and I'm the last lucky person . Tuan blog The Colourful Me hanya ambil 5 orang terpantas sahaja . And I'm one of the fastest people :* hehee ~ Nak tengok banner tuh ? mehh mehh *saje.nak.bagi.jeles*


Hikhokhikhok . Comel kann ? hee ~ Thanks awak . And I will stamp this banner on the side of my sidebar ;) heee ~ Nak lawat blog Tuan yang buat kan banner ni ? tekan SINI ! Heee thanks one more time . Assalamualaikum  byeeeee ~

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Eiyka Rieyxa said... Reply To This Comment

same2. tengss jugak sebab buat entri sekali. ^^

Post a Comment