10 March 2013

Alhamdulillah . Ramai Sponsor

Hakhaiyy . Alhamdulillah . Ramai orang2 yang baik hati nak sponsor untuk First Giveaway aku yang bakal berlangsung tak lama lagi ^^ Setakat ni ramai jugak laa . Nih aku senaraikan xD 
TyhaLee - Topup RM5 x 3 peserta 
Ismah Atikah - Barangan pos + bloglist ( tak pasti ) 
Syara - Review + bloglist x 5 peserta ( tak pasti ) 
Siti - Topup RM5 x 3 peserta 
Si Budak Vanilla - Bookmarks x 5 peserta   
Shuhaida - Topup 20 x 1 peserta
Eiyka - Header Transparent x 3 peserta 
Amirah - Blog Review x 3 peserta  
Izyan - Topup RM10 x 1 peserta , Topup RM5 x 2 peserta   

Haaaa ! Apa macam ? best tak ? kebanyakan nya Topup . heee . Terima kasih kepada yang sudi sponsor and support leeza ye ;) . Untuk masa ni Hadiah ada 23 dan tak bermakna untuk 23 peserta ye :* Mungkin akan ada cara lain untuk pembahagian hadiah . Itu akan di uruskan aku kemudian ;) . Sekarang , sponsor untuk barangan blog yang telah telah di potong di tutup. Maknanya ada lagi barangan blog yang boleh diterima untuk sponsor ^^ . Barangan lain2 . Pun boleh lagi ^^ heee ~ Harap-2 first giveaway aku ni mendapat sambutan yang menggalakkan dan memerlukan lebih ramai sponsor . Sekian ~
#Untuk ada tanda yang tak pasti , diorang belum PM aku lagi . So tak pasti diorang nak sponsor atau tidak hihi ;) Harap2 sponsor lah ye . *tak.malu* Okeng byeee ~ 
Update terkini ;)
Natasya - Topup RM5 x 2 peserta 
Iza Arina - Topup RM5 x 1 peserta
Fatin Nabila - Hadiah Misteri !!! - Satu peserta O.o
Farahuda - Banner Gif - 3 peserta , Header - 1 peserta 
Ain  - Topup RM3 dan merangkap partner GA saya kali ini ;) 
Alhamdulillah bertambah sponsor . Kalau tengok2 sponsor Topup banyak kan ? InshaAllah aku akan tutup Pencarian Sponsor tapi tak tau lah bila . Dan Sponsor untuk topup di cari untuk seorang blogger sahaja lagi . Terlalu ramai xD haha! Untuk giveaway ini . Apa yang aku akan sponsor untuk GA sendiri ni ialah *drum-roll* . . .

- 5 pemenang akan di masukkan ke dalam bloglist selama 3 bulan ;)
- Review blog untuk 3 pemenang
- Topup RM5 untuk 2 peserta 
- Header Transparent untuk 2 peserta
- Banner Gif untuk 2 peserta  


Aku mintak maaf jika hadiah yang aku sponsor tak menarik . Aku bukan taknak sponsor hadiah merupakan barangan , tetapi aku tak pandai guna khidmat pos :( walaupun pejabat pos belakang rumah je -,- hihiks. Maaf yea.


Untuk PARA SPONSOR , aku akan review blog awak-2 semua . :) dan Para sponsor akan di masukkan ke dalam bloglist special aku ;) hihiks . Harap-2 para sponsor dapat bantu aku menjayakan GA ni . Bantuan contoh macam promote GA ke nanti . kankan ? Heeee Thanks all .

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

4 Comment:

Simple Syara said... Reply To This Comment

syara kenapa tak pasti ? syara mesti pasti :)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

@Simple Syara hahaha syaraa . tak sempat nak edit balik lagi . sori-2 :) hihikss

Post a Comment