22 February 2013

Enjoy During CNY

Hatttchummm *bersin* fuhhh berhabuk dah blog ni ._. ehek ! For the CNY holiday, I'm too busy with Gonjengan . Hihiii ! I meant most of my holiday waste for my siblings n cousin ;) Payah bebenoo nak speaking bagai . Di sebab kan aku jumpa dengan siblings and cousin2 only once a year , so cuti CNY ni memang di manfaat kan betol2 dengan mereka semuaaa ~

Seperti yang dah di rancang dari awal lagi . Aku mulakan cuti sekolah lebih awal dari orang lain >_< I start my holiday on 5 February 2013 till 21 February 2013 . So sepanjang cuti ni many of activities yang kitorang buat . Tak lah MANY sangat . Tapi boleh laa ~ hihiii . 

10 February 2013 -- Nak di ikutkan perancangan , sepatutnya pada tarikh ini kaki aku dah menjejaki tanah Bandar Seri Jempol Negeri Sembilan . Tetapi segala nya di ubah bila aku call my bestfriend, Azziera . She told me that she gonna to Melaka maybe for her holiday . So I decide to cancel my plan and refused to follow my both parents going to Negeri Sembilan . Im sorry for all my dearest friend . Aku bukan sengaja nak batal kan perancangan untuk jumpa korang semua tapi . . Aku rasa bukan masa yang sesuai . Coz no one knows on that day I will come to Negeri Sembilan . My father told me at the last minute ._. hewww
At night , about 11 pm , diorang [ my sisters n cousins ] ajak lepak dataran . Yaa I know it's tooooooo late for us having enjoyment at midnight . But who cares ? We just 'lepaking' at Dataran Batu Pahat , snap few photos only that . We hang out till 1 am wuwuwu :) Enjoy babee !

Hensem boy ~
Me, Azwa, Liyana :) Daughters of Zailan
aku sajee lahh haha
Kami 5 beradik >_<
Ketiak bawwww hahahaha :*
First try . Yeahhh ke longkang O.o lol
Ajet ajet jee semuaa
Lepak while having cool blog
Yeahh time for karokkk !
Yeahhh That's all our activiti during holidays . Ops actually this entry had been type dah lama . Tapi baru publish memandangkan masa kat kampung line internet tersangat lah laju mengalahkan siput khinzir . -_- err K byee ! 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Post a Comment