24 February 2013

Eggdrop ? Maigadd !


Haaaa Ohmaiii -,- aku di suruh untuk melakukan eksperimen eggdrop secara berkumpulan . Bbrrrrr ~ I have no idea sir . At first , aku tak tau pun barang2 yang boleh di gunakan hanya pencungkil gigi , gam , dan telur . So aku rancang nak guna stokin , kotak , stapler or gam , and telor . Tapi tak dibenarkan ~ Apa boleh buat kan . So aku tengah kebingungan nak buat apa dengan pencungkil gigi and else itu . Wuuuuuu -_-


Haaa punya semangat tadi pergi bandar beli bebarang ni . Tu pun ada yang tak cukup . Lupa nak beli heee ~ Barang ada tapi idea takde . . Tiada guna jugaaa ~ huhh . 



Hasil dari google . Ni je rasa idea yang boleh di guna pakai . I will try both of this way :) heee ~ Wish me luck guys . Byee !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Nurrul said... Reply To This Comment

Wow !! interesting !! kalau dah berjaya buat.. jgn lupa tunjuk hasilnya.. ^^

Lynnda said... Reply To This Comment

Blogwalking n follow sini!
Mencabar tu nak buat benda mcm tu..
Pencungkil gigi tu buat cungkil gg la, ape lagi..Heehee

Jemput la ke http:://masamanispedas.blogspot.com n + kawan. (^__^)

Post a Comment