24 February 2013

Eggdrop ? Maigadd !


Haaaa Ohmaiii -,- aku di suruh untuk melakukan eksperimen eggdrop secara berkumpulan . Bbrrrrr ~ I have no idea sir . At first , aku tak tau pun barang2 yang boleh di gunakan hanya pencungkil gigi , gam , dan telur . So aku rancang nak guna stokin , kotak , stapler or gam , and telor . Tapi tak dibenarkan ~ Apa boleh buat kan . So aku tengah kebingungan nak buat apa dengan pencungkil gigi and else itu . Wuuuuuu -_-


Haaa punya semangat tadi pergi bandar beli bebarang ni . Tu pun ada yang tak cukup . Lupa nak beli heee ~ Barang ada tapi idea takde . . Tiada guna jugaaa ~ huhh . 



Hasil dari google . Ni je rasa idea yang boleh di guna pakai . I will try both of this way :) heee ~ Wish me luck guys . Byee !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

22 February 2013

Enjoy During CNY

Hatttchummm *bersin* fuhhh berhabuk dah blog ni ._. ehek ! For the CNY holiday, I'm too busy with Gonjengan . Hihiii ! I meant most of my holiday waste for my siblings n cousin ;) Payah bebenoo nak speaking bagai . Di sebab kan aku jumpa dengan siblings and cousin2 only once a year , so cuti CNY ni memang di manfaat kan betol2 dengan mereka semuaaa ~

Seperti yang dah di rancang dari awal lagi . Aku mulakan cuti sekolah lebih awal dari orang lain >_< I start my holiday on 5 February 2013 till 21 February 2013 . So sepanjang cuti ni many of activities yang kitorang buat . Tak lah MANY sangat . Tapi boleh laa ~ hihiii . 

10 February 2013 -- Nak di ikutkan perancangan , sepatutnya pada tarikh ini kaki aku dah menjejaki tanah Bandar Seri Jempol Negeri Sembilan . Tetapi segala nya di ubah bila aku call my bestfriend, Azziera . She told me that she gonna to Melaka maybe for her holiday . So I decide to cancel my plan and refused to follow my both parents going to Negeri Sembilan . Im sorry for all my dearest friend . Aku bukan sengaja nak batal kan perancangan untuk jumpa korang semua tapi . . Aku rasa bukan masa yang sesuai . Coz no one knows on that day I will come to Negeri Sembilan . My father told me at the last minute ._. hewww
At night , about 11 pm , diorang [ my sisters n cousins ] ajak lepak dataran . Yaa I know it's tooooooo late for us having enjoyment at midnight . But who cares ? We just 'lepaking' at Dataran Batu Pahat , snap few photos only that . We hang out till 1 am wuwuwu :) Enjoy babee !

Hensem boy ~
Me, Azwa, Liyana :) Daughters of Zailan
aku sajee lahh haha
Kami 5 beradik >_<
Ketiak bawwww hahahaha :*
First try . Yeahhh ke longkang O.o lol
Ajet ajet jee semuaa
Lepak while having cool blog
Yeahh time for karokkk !
Yeahhh That's all our activiti during holidays . Ops actually this entry had been type dah lama . Tapi baru publish memandangkan masa kat kampung line internet tersangat lah laju mengalahkan siput khinzir . -_- err K byee ! 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

08 February 2013

Hatiku retak berjuta !


Sad life ! Sad Life ! Terasa macam gugur jantung ne . Uhhh sedih sangat2 . :'(


Haddoiiii . Menangis aku tak berlaguuu ! heshhh terasa kepedihan yang dirasai masih belum jumpa penawarnya . MARA , aku mohon permohonan aku ke MRSM di luluskan !!!! Kenapa aku tak layak ? Kenapa ? Kenapaaaaaaa ?


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)