21 January 2013

Semenanjung Mareeee ~


Yoww ! Abah balik je kerja . . . . 
Abah : Ijaa . Line wifi dah okay ke belum . 
*dalam hati 'abah jangan kacau aku nak online' *
Aku : Dahh baru je tadi okay . Nape ?
Abah : Tengok tiket balik . 
*dalam hati 'woww jadi balik ke' *
Aku : Air Asia ke MAS . 
Abah : Kaya abah nak naik MAS 
Aku : !#$%^&( HAHA ! 

Kiheee xD Sebelum-2 ni naik dari Tawau . Tapi kali ni abah nak try naik Sandakan . Puheee ni yang syok nih . Sandakan bandar best sikit dari Tawau . So dapat ngonjeng-2 bandar dulu hekhek ! Tak mahal sangat lahh ek tiket ni huhaiyy . . Yeayy dapat balik ! And one more info . KAMI SEKELUARGA DAPAT PINDAH SEMENANJUNG semula . !!! Just tak tau pindah mana je . xD Negeri Sembilan out of list sebab dah takdok pejabat Felda Farm kat sana . Sekarang ni pilihan antara Kuala Lumpur or Pahang . So which one should we choose ? ? ? ____________ 



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment