11 January 2013

Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar



Yezzaaaa ! Aku dapat masuk sekolah teknik . Masalah nya sekarang , aku tak tau sama ada nak pergi atau tak . Bingung pening bingung pening bingung pening ! ._. aaaaa ! Okay aku rasa berbelah bagi nak pergi atau pun tak . sebab . Look . Kalau aku pergi , nanti tiba-2 permohonan MRSM aku di luluskan . Nahh kan susah . heshh . Tapi kalau aku tak pergi , di buat nya diri aku ni TAK LAYAK untuk ke MRSM . terpaksa lahh aku stay SMK Desa Kencana jee -,- Tak nakk tak nakk !

Aku kebingungan . What should I do ? kalau dekat Ampangan , dekat dengan akak aku . My both sister kerja dekat Senawang . so , walaupun jauh dari mak,abah . Aku still ada akak-2 aku dekat sana . Tapi tarikh pendaftaran nya 21 Januari 2013 . My gotchaaa . Kalau aku nak pergi pun macam tak sempat . Tiket flight nak ke semenanjung tak urus kan lagi . benda-2 lain lagi nak di uruskan . Heshhh [aku.stay.sabah] arrr . So dengan segala hormat nya AKU MENOLAK PENAWARAN INI =D


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Hanida Moss said... Reply To This Comment

takpe rezeki lain ade dear :)

Post a Comment