05 January 2013

Samsung Galaxy Y milikku juaa

Waalaikumsalam warahmatullah hiwabarakatuh ;) aku tolong jawab kan . Aku tau biasa orang yang membaca ni jarang menjawab salam kankan ? Heww ! Back to the topic . Samsung galaxy Y ? Yess ! Hari ni 5 January 2013 . Akhirnya aku dapat apa yang aku idamkan . Sebenarnya tak lah mengidam sangat Galaxy Y ni haha ! Actually aku just nak handphone yang ada 'wifi' memandangkan rumah aku sekarang ni pun pakai wifi kan . hehe . Mula-2 macam nak beli Corby II jee . Then lepas fikir-2 balik . Beza harga corby dengan Galaxy Y tak jauh sangat ! So decide beli Galaxy Y laa . Nak tengok ? 

Muheheh Shomey takk ? Pink colour gituu . Act, memang aku nak warna pink . Tapi kan masa sampai kat kedai dah . Abah kata jangan warna pink . T_T and I feel like . WHATT ? That's mine ! So up to me laa nak warna apa ! Cehh kwaja lah pulak haha . Then orang kedai tu kata , warna lain takde . Yang tinggal warna pink je . Alhamdulillah :) hehehe . So tanpa cakap banyak , terus je laa jadi beli . hihi . Berapa ? Alahh . Aku tak lah kaya macam orang lain heww . Berapa tu rahsia laa =P kiheeee

Then ! Aku dah buat spectacle baru wooo . Smartt ! Warna hijau+hitam . Even aku tak suka warna hijau . ahh bantai laaa . haha ! meh tunjuk gambo jap . .


Smart sikit laa daripada yg lepas . Before ni aku punya warna maroon . Mahal woo yang tu . Buat masa tahun 2010 dulu hihee . Opsss orang kedai tu kata kan , rabun aku dah makin teruk . double what ? 400 lebih dah power aku . Ehh tak tau belah mana . Tapi yang pasti belah kiri lebih teruk . Yang lagi pasti , dua-2 belah 400 ++ tak tauuu . haha ! Silau pulak 70 . wuhooo . So lepas ni , nak update blog pun kena lah pakai spectacles ni hihaiyyy ;) 

Then , tadi pun aku memang menghabis kan duit bapak aku betul ! Haha ! 


Hohoo nah kauu ! Berderet buku rujukan . Ngeheee ~ Actaully ada cikgu cakap tak payah beli buku rujukan . Untuk subjek ape entah . tapi aku beli je . ehh ikut suka aku laa . Duit bapak aku hahaha ! Yang jalur-2 hitam merah tu , fail heee ~ Omey jeee . kiheee okay laa byee ~ *nak.update.fon.baru* kecohhh !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

...iSyA Purple* said... Reply To This Comment

kite pon beli fon murah2 jer..sebab pkai duet sendiri..hehe..student kan.,nak beli buku lagi banyak nanti for SPM.
galaxy y tu..300lbih kan??hehee
done follow

AienSyahierahDotDot said... Reply To This Comment

jEALOUS KEJAP..HENSET NI HILNG..SMPAI SKRNG TK JUMPEE

Post a Comment