01 January 2013

Happy New Year 2013 !


Huhaiyyy ! Today 1/January/2013 . Whoaaa. Macam tak percaya aku dah berumur 16 tahun yang tak berapa nak cukup . Jyeahhhhh dan bila dah naik sekolah nanti , aku adalah SENIOR okay . *angkat.kening* Adik-2 yang tingkatan 1 , 2 dan 3 ! Tolong jangan buli aku dan jangan menjeling aku lagi dekat sekolah . Aku dah form 4 taw *walaupun.pendek* kiheeee !

Tahun baru ni for sure most of people pun BERAZAM baru . ! Apa azam baru korang ? taknak share ? hihi . For me , setiap tahun baru azam aku yang sama je . " Jadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik " eh macam mana tu ? Alahhh ! Faham-2 sendiri la ehh :* Ohmaigad ohmaigad ohmaigad ! Aku tak berapa nak gembira tahun baru ni . Why ? okay sebab tak lama je lagi SPM dah .! Next year tuhhh . I need more focus from now on . Aku taknak jadi macam tahun lepas PMR . *lepas.lah.sangat* Gara-2 masa tingkatan 1 aku belajar chennnchayyyyy , akhirnya keputusan PMR pun ____________ !

So, start form 4 ni aku kena belajar dengan bersungguh-sungguh ! cehhh semangat terlebih tu . Bulan February nanti , keputusan permohonan ke MRSM keluar . Ya Allah , mintak-2 lahh aku dapat masuk MRSM dengan keputusan aku yang tak seberapa tu . Aku mohon MRSM Tawau wuhaiyyy :P Erghh Bila aku baca status-2 facebook budak SBP Integrasi Jempol , aku rasa jeles ! ._. aku nak masuk asrama balik ! Aku rasa keputusan yang aku buat 3 tahun lepas untuk lari diri dari asrama tu memang tersangat laa tak patut ! So , masih ada lagi kah peluang untuk aku menjadi pelajar asrama ? masih ada lagi kahh ? 


Banyak-2 celoteh pun bukan korang nak baca ! haha penat tangan aku menaip je . kiheee . Okay uolls ! 

HAPPY NEW YEAR 2013 !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Hanida Moss said... Reply To This Comment

Happy new year dear :)
Done following this blog :)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

Thanks sis :)
Okay i'll counter back soon

Post a Comment