11 December 2012

You ! Main Jauh-2 !


Erghhh ! Aku tengah dalam mood 'slengee' sekarang ni . Bengang pun hadoo . Nak tau sebab apa ? Nehh tengok!


Korang nampak tak apa yang aku nampak ? Tak nampak ? Kasii zoom la! Erghhh . Nih nama nya 'GANGGUAN SEXUAL' Yowwww! Aku sumpah benci gangguan-2 macam ni . And this not the first time aku kena macam ni ! Adalah berkali-kali jugak aku kena macam ni . And apa yang aku buat ? 

#sebenarnya berderet-deret lagi aku block HAHA

Yeahhh aku rasa kalau masuk contest BLOCKING TERBANYAK aku boleh menang kot . Tu just half from them yang aku block atas lain-2 masalah . erghhh memang dah jadi hobi aku blocking orang . So kalau lepas ni jangan berani-2 cari pasal dengan aku! Muhehehee . . 

Kay back to the main topic . What did u feel if u in my situation ? Maybe you will kill that people ? Ouchaa! Nak tengok lain-2 sebab kenapa aku block mereka yang !@#$%^&* semua ? wuuuuu ~

Haihhh. Malas aku nak tunjuk lelain . Menyakitkan hatii woo K Byee!
Wokkk! Tadi aku cek old message . Aku tengok MHH dah ada gambar . Double What? Dia dah unblock aku ? Alhamdulillah ;) Tapi . . Takpelaa aku dah taknak kacau hidup dia lagi . Okay Bye! MHH , aku rindu kau sangat! *sebab benda ni aku dah takde mood nak printscreen lain-2 hal tu hehe sorry


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment