26 December 2012

Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna

Ahaii . Hari ni aku nak join segmen ahh . Macam syiokk ohh segmen ni . Lagi pun aku memang suka join segmen-2 pasal bestfriend-2 . dapat hadiah pulak tu , kalau ada rezki . kiheee . Okay jom !
 
Tekan banner untuk join ;) 

Syarat-2 nya tak susah. Amat mudah . Nak tau ? check it yourself bebh ! penganjur , Im done follow all the term and conditions ;) *tiada.penipuan* Tapi yang ada Klik sini sini sini . Haha ! Tu aku klik je tapi tak tau abenda alah kiheee ~ Okay now time for me to answer all the quest given ! =D
Nama kawan baik 
- Nurul Azziera Bt Shamsudin

Umur
- Sweet 5Teen . Same like me ;)

Tarikh Lahir
- 13 February 1997

Bersekolah di
- SK Serting 3 Felda, Negeri Sembilan . [primary-school]
- SMK Seri Jempol. Negeri Sembilan . [secondary-school]

Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang
- Banyak sangat . Tapi yang aku nak taip . Dia baik, caring, ganas, setia, tak lupa kawan, macam2 lah ! I love her much !

Sejak bila berkawan baik
- Aku suka soalan ni . Huhaiyy . Kami berkawan dari tahun 2004 . Mean that dari kitorang tahun satu lagi . ;) kihee ~ dah 9 tahun kan ? 

Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik
- Terlalu banyak kenangan yang aku tak kan lupakan . Tapi yang paling aku ingat . Masa sekolah rendah kitorang curi-2 keluar dari sekolah padahal masa tu waktu pembelajaran ~ Kihee lepak dengan nenek Azziera dekat kebun depan ruman dia . Awwww so cuweet lah yunk !

Ucapan untuk kawan baik korang
- Yun , aku sayang kau . Aku anggap kau dah macam akak aku sendiri :D Even sekarang kita dah terpisah jauh , kau kat semenanjung aku kat sabah , tapi kau sentiasa dekat dengan aku . Sebab kau dalam hati aku ;) Ingat okay we're AZZIELA . Apa itu AZZIELA ? Her name is Azziera and my name is Aleeza . Cuba kalau Azziela di terbalik kan ? jadi apa ? Aleiza . Lebih kurang kan ? ;) Yeahh ! Yun I hope our friendship will never meet the ends :*

Excited gilaa . Sebab dah lama tak jumpa ! hehek !

Riding the silent-motor haha ! Lucu nyaaa :*

Tarikh keramat segmen : 27 Disember 2012 ;) 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

Sue Azmi said... Reply To This Comment

Assalamualaikum and Holla! Sue singgah dr segmen sama and followed. Nak lawat sue tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-bestfriend-by.html
[Nak promote siket ek, tuan tanah (Y)]

Nak iPod tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-first-ga-2ndhand-ipod.html

Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Ni last ek? Nak asah bakat yang terpendam tu and tak tahu macam mana? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

K, bai! :D

P E D O T said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama. jemput lawat blog saya. anyway, good luck ya!
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Husnalyas said... Reply To This Comment

adik, thanks sudi join segmen kami. adik boleh check link adik ade atau x dalam senarai pserta. kalau x de, komen kat sane k. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html

anyway, comel motor yg adik naik tu. ahhaha :D

Post a Comment