23 December 2012

Sandakan !

Ahaii ;) Aku nak update entry ringkas yang tak berapa nak ringkas . 22/December/12 tanpa di rancang , aku pergi Sepilok tengok anak-2 kecil bergayutan di dahan-2 pokok . Aww comel sungguh laa ._. Pergi selama dua hari je kot and this is not my holiday T_T sobsob . Holiday aku dah berlalu bulan lepas . Ahax ! Sesaje jalan-II kat Sandakan . Here are some picca I can show you .

Dalam kereta . On my way to Sandakan ahax !
Me with my mom . Woww tinggi aku sikit !
The 'orang-utan' . Oww gayut-2 adventure adik aku nih
Before entered the venue wuwu T_T
Di pintu gerbang . Cehh bajet sokmo aku ni haha
Titian . Titian kah ? whateverr~
Wooo kenapa aku nampak tinggi and debab ni ? errrr ._.
My both brothers ;)
Haha candir yowww !
Looking at something looks weird maybe . kahkahkah
Candit okayhh . Tengah balas mesej masa ni hugagaga !
Macam-2 style kau yee dik ! hahaha
Me with omputeh . Lawak sokmo peristiwa dgn sis nih !
Adik -2 tengah makan . Time for eating ! Ahax !
Hamboiii masing-2 khusyuk dohhh ! huhaiyyy
Lalalaaa ~ Aku pencinta binatang ! aha
Tersenget lah ! Im sorry . Teleng kepala sikit ah :*
Haha ! Banyak bebeno muka aku haa . Sampai naik muak orang . So ? Kesah pulak aku ? hihi :* Ada story yang agak lawak aku rasa and akak di ingat sampai bila-2 haha ! Nampak tak ada gambar dengan orang putih tu . Haaaaa ! Ni citerr diee ~
Me : Hello. Sorry if I'm disturbing u . Can we took some photo together ?
Her : With me ? Yaaahhh sure U can ;)
*tersepak kaki dia pulak!*
Me : I'm sorry . 
Her : Its okay . 
-------------------------------------------------
Her : Where do U from ?
Me : I'm from Negeri Sembilan. 
Her : Where ?
Me : *terdiam kejap* haaa ?
Her : Are you Malaysian ?
Me : Yess exactly ;) 
Hahaha ! Yang lawak nya aku boleh cakap Negeri Sembilan ! Haiyoo apa bengong benoo aku nih . Mana lah orang luar negara tau Negeri Sembilan kan ! hehe . This is the first time I have a conversation with other people outside of Malaysia . Wahaha. Memang menggigil jugak lah berborak dengan sis yang comel tuh ! Okay next story .

The next day , pagi-2 lagi dah check-out hotel . Whoppp ! Aku stay Hotel Tyng Garden je . Hotel mampu sewa hahak ! Pepagi tuh pergi pasar dulu . My dad cari ketam + kerang + udang . Tapi alangkah malang nya aku tak dapat makan semua tu . Kecuali kerang . Why ? Elergik dohh ! Sekali makan nahh kauu rasa kan pedih nya . hee ~ Okay then pergi Harbour Mall for the second time . Malam tuh dah pergi sebenarnya tapi tak puas jalan . Sebab dah lewat malam baru singgah . So pagi nya ni singgah lagi . Aku just beli kemeja je . Wowww ! Last time pakai kemeja masa tahun 6 tu pun sebab aku pengawas so uniform tuh kemeja hee ~ 
Harbour Mall . Masa ni waktu malam . Lengang je ekk 
Heeee ~ No Caption
Me with Fahmi . nampak sama tinggi !
Looking to the sea ~ lalala
Okayy . Jalan-2 lagi . Haha ! 
Okayy ! That's all for this entry . Ahhh happy la jugak dapat jalan-2 haa . Tak lah tengok kelapa sawit je . ehe BYE ! muahsanamuahsini :*

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment