31 December 2012

No title here ._.

Hohooo . Malam ni nak update macam-2 cerita. So that's why no title . kiheeee! First nak story . Malam ni masa-2 aku terluang dengan mengedit blog . Wowww ! Aku tak tau kenapa bila orang suruh aku edit blog je semangat membuak-buak . Tapi edit blog orang laa . Kalau blog sendiri jangan harap aku nak buat . 3 bulan sekali je edit sikit-2 blog sendiri . kiheee . okayy . Aku edit blog kawan aku nihh . She still a noob in blog world . 

Comel tak tuan blog ni ? Sangat-2 kann ? nak kenal dia ? mehh visit blog dia mehh ! [SINI] ! Naaa tu satu kerja aku malam ni . Then , tadi program tergendala sebentar . Ada orang ajak OTP . Aiyooo kalau tolak kang apa pulak dia kata . So okayy je laa . Lama jugak lahh dia bazirkan kredit dia kat aku . Terima kasih . Even tadi macam-2 bunyi serangga keluar, kau sabar je kan ! Actually aku sengaja senyap kan diri tadi . Sebab malas nak bercakap sangat . Hahaha ! Tapi tak jugak kau faham-2 kan ? So layan lahh sampai puas hati . errr ._.

Aku tak tau lahh nak cerita apa . Mood aku pun tak elok sangat sekarang ni . ._. K lahh chow duluu . byee :/

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

hnahdy said... Reply To This Comment

tema purple di situ:)

Aleeza Zailan said... Reply To This Comment

haha yee . sebab tuan empunye blog fanatik purple

Post a Comment