30 December 2012

New Year Giveaway by FY & NEB

#tekan satu kali untuk join#
Pepagi buta ni blogwalking and jumpa GA yang lama lagi nak due-date nyaa ! So apa lagi terus join laa . Heee ~ Done follow all the term and condition yee awak . *tiada.penipuan* .. Harap2 ada luck . Ouhh yaa yang ada churp-2 tu . Satu betol churp-2 satu lagi bukan churp-2 lah . Errr Sunsilk Facebook tah hape tah . ;) ehee . Okay now time for tagging 
- Zulaiha
- Syafiqah
- Ira 
Heeee ! Ada banyak hadiah tu . kalau tak menang isokay maybe takde rezki . Pasrah je laa . Okay byee dan selamat pagi ;)
# Tarikh keramat GA // 31January2013 \\

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

eymasu said... Reply To This Comment

Singgah dari GA yang sama..gud luck..jom singgah blog saya pulak..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

siti fatima Arifin said... Reply To This Comment

Hello Blogger...

Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best. Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

Jemput singgah ker blog Cik putih:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

Syah said... Reply To This Comment

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Post a Comment