08 December 2012

Kawan karib jadi COUPLE ? Pe citer ?



Haii *lambai 10.jari* Today I wanna story bout the case that happened in this world. Daripada kawan karib jadi couple ? Pernah tak berlaku dalam diri korang ? Zaman sekarang ni dah banyak berlaku kan . Okay look ~ Ini berdasar kan apa yang saya alami nye yee . hihi . .
Sorang perempuan baru sahaja ditinggal kan atau berpisah dengan seseorang yang dia sayang . Then pada masa yang sama pulak dia berkenalan  dengan seorang lelaki . lelaki yang baru dia kenali ni memang sangat baik . Mula-2 mereka berkawan biasa sahaja . Lama kelamaan lelaki tersebut menjadi tempat untuk perempuan tu mengadu segala pahit masam manis kehidupan dia seharian . Secara tak langsung mereka berkawan baik . Biasa lah kalau dah memori kehidupan pun di kogsi bersama kan ? Mesti lah muncul satu perasaan lain dalam hati salah sorang nye . Nak nak lagi dalam hati si perempuan . Sebab bagi si perempuan , lelaki tu sangat memahami diri dia . Tapi mereka takut untuk membina sebuah perhubungan sebab tak nak persahabatan yang akrab ni akan jadi kusam, kelam . Meant that , di buat nya hubungan tu tak tahan lama , then berpisah . Mesti persahabatan dah tak macam dulu jugak kan ? ;)
Okay. Macam mana ekk kalau benda ni di alami oleh diri korang ? Boleh try bagi pendapat sikit tak apa yang korang akan lakukan . Sebuah persahabatan itu sangat perit kalau jadi kelam kan ? :/ errrr -,- saya sedang kebingunan . Okay bye ! 

*me with cassanova pinky ;)


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Saya punya kes lain pulakk,dah 3 tahun kawan,bila break dengan ex dulu. Tiba tiba,kawan baik ni confess,alhamdulillah,bahagia :3

Post a Comment