26 December 2012

Happy Birthday To Me

26 December 2012 !!!!!!!!!!!!

Ouchaaa ! Today is my befday laa . Thanks for those wish my birthday . And i'm sorry for anyone wish on phone . I can't replied back . My credit tooooo -_______________- haha ! Actually tak tau nak update apa . So title meraban laa . Tapi memang sungguh hari ni birthday aku . Azziera and Adib nyanyi untuk aku ahh tadi . Awww terharu :* Thanks ! 
Ehh ehh next week dah naik sekolah kan . Welcome Back To School Everyone ! Barang sekolah dah beli ? ouchaa aku tahun ni takdo temaa lah . Bantai je beli . Act aku nak tema biru + hitam . Tapi my dad suruh beli bag pilihan dia T_T akur je laaa . padahal bag pilihan aku sendiri lagi murah dari pilihan dia tuh . Mahal bebenooo . Tapi maybe dia rasa bag tu lebih bagus dan tahan kan . Okayy abah . Ija terima ;) Terima kasih abahh cehhh ! Sebenarnya nak beli buku2 rujukan . Tapi excited sangat lah ! Tak jadi ahh . Tunggu dah start sekolah and dah tahu aliran apa baru boleh beli buku rujukan en :D

See ? semangat aku nak sekolah tuu . Haiyaaa . Brand FaberCastle . Ehh aku tak tau acane eja nya tu . wkwkwk . Peduli lahh ! Comey taa beg aku ? Acehh ! haaaa aku dah set notebook aku warna biru sama dengan beg . Tapi apakan daya bukan aku yang bayar semua ni . Abah aku so okay abah haha ! Notebook tuh wajib ! Sebab aku ni pelupa. So, segala homework di beri , akan di catat kan dalam buku yang awesome gila nak mati tuh ! Ehh and buku tu bukan untuk tulis nota-2 kecil , nota-2 ringkas . Aku bukan jenis yang suka buat nota-2 ni . ! Kiheeee ~ Kebanyakan dalam buku tu , aku conteng-2 jee.

K ahhh nothing to write anymore . See u in the next post ! Opsss tadi baca twitter afiq . Wowww ! He smile himself read text from someone . Yeahhh ! Congrate dear capital AA . . Aku akan bahagia tengok kau bahagia even hati aku ni menangis nangis ;) ehee . . And from now on . SUMPAH no more lalakakala ! ^^ Assalamualaikum

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

Jannah Rusdi said... Reply To This Comment

happy birthday :) may allah bless youuu :D

Nurul Atiqah said... Reply To This Comment

Masih sempat nak wish kan?

Happy birthday! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Happy blogging :)

ENarisha ♥ said... Reply To This Comment

Happy birthday! *sorry lewat wish*

Post a Comment