11 December 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

 
*tekan banner untuk join
Haii *lambai.tangan* Aku nak join contest hari ni . Actually dah 2 kali tuan empunya contest tinggalkan footprint ajak join . So dengan penuh bangga aku nak join . Thanks kak Yanie invite leeza ye ;) And i'm done follow all the 'syarat' .

*And done follow all the blog too . Nak bukti jugak ? Errr okay-2*
Yeahhh cukup kan ? ehee ;)
Oppssss . Untuk twitter , I'm sorry . Aku dah tak guna twitter ohhh . Deactived selama-lamanya . Tak caya ? Search laa nama aku kat twitter ada tak . muhehehe . So now aku nak jawab soalan kak Yanie . 

Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
-- 14 November 2011 Based on my first post [HERE!

 Kenapa berblogging? Best tak?
-- Leeza berblogging sebab blog ni sebenarnya diari hidup leeza . Best gila wokk blogging ni . Dapat kenal orang-2 ramai ;)

Harapan pada blog di masa akan datang?
-- Nak blog jadi femes macam blog Kak Lyssa and Abang Ben Ashaari ;)

Aku nak tagging --- Syamimi Zaini . Sorang je kan ehe Okay done ^^ Harap aku menang lah yee dapat topup pon okay dah tu . Bye!
#NEW UPDATED ! I'm done follow all the sponsor's twitter ;) Baru buat twitter hihi . Nahh Buktii :*

*tinggal lagi 1 tu , wait for confirmation ;)*


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

Qaseh Hafizah said... Reply To This Comment

Good luck dear :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

Aril Impian said... Reply To This Comment

jom lah mwlawat saya pulak hehe...jemput datang yer

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

Nadya Bubble said... Reply To This Comment

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

Post a Comment