21 December 2012

Awak ! Saya Terharu ! :'(


Haii ;) TERHARU ? Iyopp ! tadi aku baca blog Budak Comel + Budak Pandai + Budak yang cukup syarat untuk di jadikan isteri . Cehhwah ! Sori yunk just kiddo :* TEKAN SINI untuk ke blog tersebut ! Aku sangat-2 terharu baca entry DIA tentang PMR result yang baru-2 ni keluar ;) . Rasa macam nak menangis pun ada . Dalam entry tu , tak silap aku dua kali dia mengulang nama aku . Walaupun aku tercampak jauh dari diorang semua . Alhamdulillah dia ingat sangat-2 aku lagi ! Ahhh terharunya sayaaaaaaaa :'( *start.to.cry*
READ HERE BABY :*
Aaaaa . Budak yang aku dok ceritakan sekarang ni . Nur Syamimi Bt Zaini . Budak paling genius batch'97 of SMKSJ . Cehh ! hewheww . Aku nak imbas kembali kenangan aku sama-2 dengan dia dulu :*

Aku kenal dengan dia bulan January 2011 . Tapi aku dah add kat dia kat FB tahun 2010 . Nampak tak kepentingan FB tu cehwahh ! Haha tak pernah tegur lagi masa tu . Walaupun aku baru kenal dia tapi aku tersangat rapat dengan dia . Dia pun termasuk dalam group LIMAZAW . *opsss limazaw bukan 7 orang k ? Semua ahli KRK ! TakeNote!* Aku nak taip balik isi kandungan dalam surat yang dia pernah bagi kat aku dulu . Complete the journey or Cronology sepanjang kita berkawan . !


2010 - Waktu ni kita tak kenal lagi, Tapi aku(mimi) ada dengar cerita pasal kau(leeza) dekat masa sekolah rendah. Kau dengan Yun satu geng . AZZIELA kan ? =D Lepas tu kenal-kenal macam tu je kat Facebook. Masa tu aku tengok gambar kau ngan yun masa sekolah rendah kan , kau nak tau apa aku fikir masa tu ? "Keciknya kawan Yun" . Tambah-tambah lagi lagi, kau tak tembam macam sekarang ! Hehe . Don't get angry haaa !

2011 - Waktu awal tahun, Zahir (your ex-husband) nampak kau dengan Cikgu Syariff tengah jalan dekat tapak perhimpunan kalau tak silap. Nak ke 2 KRK lah time tu . . Dia jerit " Weii ! Aleeza lah ! " HAHA . Aku ingat lagi okay. Seat [tempat.duduk] sebelah Nafisah lah kau duduk. Belakang Aishah , kan ? Lepas tu kau tanya " Ni Syamimi Zaini dekat FB tu eh? " I LIKE !

Januari---Disember 2011 - Sekarang aku dah ada kawan nak pergi sekolah petang-petang. Yeayy ! Sekejap je, baru seminggu kot, kita dah Ngam ! Wahh ! Luar biasa lah kau ni . ANEH ! =D Mungkin sebab kau ni peramah kot . Tak lah kekok kita bercakap kan . Sebab tu tak lama lepas kau masuk kita dah rapat. Tapi tak lah macam belangkas . Uhuii -.-
Ingat tau kenangan masa kita pergi latihan kawad petang-petang
Ingat tau masa mula-2 kau jatuh hati dekat KAKA . Jatuh cinta sebab suara. Feewit ~
Ingat tau masa kita berniaga dekat gerai Ustaz Faiz masa hari 3K !
Ingat tau SEMUANYA !!
Disember 2011 - Aku terkejut kau call aku cakap nak pindah Sabah. Oh My God ! Kenapa cepat sangat ? Tak sampai 400 hari tau kita kenal . T______T Sebulan je lagi pulak tu tinggal. Hari ni pun time kat sekolah (20 Januari 2012) , aku dah mula sebak. Petang karang confirm aku akan menangis sampai terkeluar biji mata. Wuuwuuu . 

Aleeza, I want you to know that you are my bestfriend. I've never met someone like you before. You are special, you are LIMITED EDITION ! Please forgive me for wrong things I've done to you . Okay ? 


Ahhhh . Air mata aku dah ke tahap terakhir dan hampir nak pecah daripada penampung nya . :'( Mimi , I really miss you . I really miss all the moment you create above. Kalau lah kau faham perasaan aku sekarang ni ! Aku nak sangat ada dengan korang . Aku nak sangat ambil result PMR sama-2 dengan korang semua ! Aku nak sangat ulang balik moment-2 yang pernah kita buat sama-2 . Ingat tak kita ramai-2 lepak kat dewan terbuka , kita buat show , kita menari nari , kita buat shuffle , kita main terjun dari tangga (aktiviti berani mati) . Haha . Sangat ingat weh ! Kita selalu lepak sama-2 dekat sekolah . Mimi , kau ingat tak masa balik petang-2 dari sekolah . Kita selalu bergambar kat tengah-2 jalan . Kita main lambung-2 botol air kau then sambut siapa yang dapat tangkap . Kan kan ? ahhhh ! Aku sangat-2 rindu 2 KRK 2011 .!

Aku tau aku ni antara budak perempuan yang becok + peramah + ganas + bajet + poyo hahaha ! Tapi aku rasa kalau aku tak buat cenggitu Mimi takkan cakap aku Limited Edition ! Perghh . Kan kan ? awww . Aku nak ucap Tahniah kat korang semua sebab dah achieve the best untuk PMR . Tahniah korang semua . Tak kira lah berapa A pun kita dapat , itu hasil daripada usaha kita sendiri kan ? ;) ehe . For those yang tak capai target , jangan sedih-2 okay ;) kita geng lah . Aku pun tak capai straight A chillaxx ! Baru PMR . SPM nanti kita buat deboommm ye ! Ehh kalau reramai kita lebih sikit . DebadebOmmmmm ! Okay okay ? TAHNIAH KORANG ! KRK terbaekk lahh ! Aku baca kat blog Mimi tadi 4% meningkat ? Apa yang meningkat tu ? kahkahkah . Aku tak faham lah percent-2 ni . Maklumlah saya budak sastera ~ Hadeyy ~ okay korang jaga diri ontok-ontok wokay ? Aku sayang korang semua . 2KRK 2011 The best ! Walaupun aku dah sekolah kat 3 buah sekolah , tapi aku rasa SMKSJ lah yang paling MELETOPP ! Haa kau keluar dah neelofa haha ! Okay bye ! :* muah sana muah sini . hehe


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment