09 December 2012

Anything for you ;)


Hai . Updated for today . Maybe akan update dalam 2/3 post . Why ? suka-suka . Blog aku suka hati aku laa ! For this post, I will use 'aku' untuk bahasakan diri . Nampak kurang ajar ke ? Takpon kan . Budak 3 tahun pun sekarang ni cakap 'kau-aku' je -,- *orang.sabah.especially.ehek!* So for this post , aku nak buat something for new blogger . Actually post ni khas saya buat untuk tuan blog GadisKacaMata . Nak kenal dia ? Tekan SINI !


Comel kan kan blog ni ? Jom follow . Tolong tolong new blogger la katakan . Macam saya ni T_T

Aishah ku sayang . Mula-2 tekan SINI . . Apa yang keluar ?

Sign in dulu yeaaa . . 

Ikut anak panah tuu 

Picit diaa picit picitt!

Haaaaa . Macam tu je . Then tulis laa apa2 yang kau nak post kat blog tu . Yea ? Faham kan kan ? =D Kalau ada apa2 tanya je okay okay ? Ehhh ! Dah siap taip-2 tekan publish . So you've done dear ;) Bye !
# Heyy mohh follow kawan aku mehh . Tak rugi apa2 pun kan rajinkan tangan tuh tekan button follow . malah untung dapat kenal dengan blogger baru . Yawww ! Muahhh


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment