09 November 2012

Waiting . .

Assalamualaikum wbt dan salam sayang saya ucapkan . (= acehwahh . Skema duh ! Heee ~ Today , 9 November 2012 . Waiting ? Dalam bahasa melayu Tunggu . Who the person I waiting for ?



Wuhee. Both of them are my sister. Yang free-hair tu , Liyana Faridza . Yang bertudung , Noor Azwa . Ngehee ~ I'm sorry . Kakak saya yang sorang tu memang jenis tak bertudung . Jangan komplen-2 haa . Nak komplen sangat pergi jumpa dia sendiri . Kalau nak kena penumbuk dengan dia la . haha ! 

Ohkayy . 10 November 2012 bersamaan hari Sabtu . Kakak-2 saya nak datang Sabah ! Yippiee ! Dah berbulan-bulan lamanya tak jumpa mereka . And I miss them damn much ! Last kitorang jumpa masa Hari Raya AidilFitri . Erhhh ~ 


Ngeheee ~ Nak jugak selit gambar sendiri ekk . Ta malu -,- . wuuu . Saya sayang siblings saya . Ohkay laa . Untuk post ni saya masuk kan sekali siblings-2 lain . Let me introduce them ;)

1) Liyana Faridza binti Zailan - Umur 24 tahun . Bekerja di Senawang . Anak sulung dalam keluarga . Tapi manja dia melebihkan anak bongsu T_T jeles aku ! haha
2) Noor Azwa binti Zailan - Umur 23 tahun . Bekerja di Senawang . Anak kedua dalam keluarga . Dia ni sangat-2 prihatin dekat siblings lain ! Paling saya sayang !
3) Muhamad Khairul Hafizi bin Zailan - Umur 20 tahun tapi belum cukup . Haha . Tak tau lah perangai dia ni . Ikut angin la . Kadang-2 baik kadang-2 sebaliknya huuu ~
4) Muhamad Khairul Fahmi bin Zailan - Umur 18 tahun . Dia pandai memasak . Memang saya selalu mintak tolong dia masak kan untuk saya hahaha !
5) Noor Aleeza Fatihah binti Zailan - Umur 14 tahun 11 bulan 14 hari . Budak paling manja . Dia sensitif , tak boleh orang marah dia . Tapi dia suka marah orang . Dia muncit . tapi baru-2 ni berat dia dah turun 3 kilogram . Wahh berjaya dia diet . Okay stop ! =D
Me with Cassanova ! Hafizi :)


 Me with Fahmi !

Wahaha ! Saya sayang siblings saya sangat-2 ! Kami anak Cik Lan dan Cik Roha ! 
Hidup Cik Lan ! !




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment