19 November 2012

U P S R ^^ Alhamdulillah

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh =D 

Ehee . 19 November 2012 , result UPSR keluar kan . ? Dan Alhamdulillah . Saya dapat straight A [5A] . Bersyukur kepada Allah SWT kerana telah memberikan rezki dan kejayaan kepada saya . ehe . Skema lah pulak ayat ni ek ? Whatebeee~ First of all , saya nak ucap banyak2 terima kasih kepada ibu bapa saya kerana dah bagi saya dorongan san semangat . Guru-2 saya yang dah banyak mengajar saya daripada saya tak mengenali satu haram pon huruf-2 dan nombor-2 sehinggalah sekarang saya dah pandai berblogging . ehh ? hehe . . Dan semua orang lahh . Terima kasih banyak-2 . . 

 

Whoop whoop whoopaa gangnam style ~ Adehhh. . I'm happy for this result . Tapi saya nak bagi tau yang sebenarnya result ini adalah 3 tahun lepas punya . Wahaha . Cerita nak gempak macam saya ni Candidate UPSR 2012 . Wuuuu tak sedar diri langsong diri dah tua xD . Okay readers , i'm sorry for playing-2 with u . Just for fun ! ngeheeee ~ Actually now , saya tengah tunggu untuk result PMR 2012 keluar . Dengar-2 cerita 24 Desember keluar . Ehh betol ke bohong ? I not sure bout that news . It's just the rumors . . aha . Btw, tahniah saya ucapkan kepada semua adik-2 yang berjaya dapat straight A ye . Yang kurang sikit A tu jangan sedih2 . . awww ! Practise make perfect . So you must do more practicising for your PMR soon ~ Okay Bye ~
P/S > jangan result PMR keluar 26 Desember 2012 sudah laaa . Ouchhhh ! Befday saya ! Wuwuwu ><
 
photo credit to : Nurul Athirah @ Baby buli 

Ehh ! Tadi terbaca status budak HOT ! siapa ? 


Mehh saya nak selit sikit nama dia kat post ni . Walaupun sikit kan tapi ade la jugak . dah alang-2 update post haaa haha . . =D Hye broo *lambai.tangan


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment