12 November 2012

S I B L I N G S ^^

Assalamualaikum . Hai , hollaaa dan bonjour ^^ And again about siblings . Tapi post ni nak 'story' about our holiday . " Holiday " ? Is that called holiday ? errr . 10 November 2012 , seperti apa yang saya dah cerita on the previous post , [ HERE! ] , Im going to the Tawau Airport . 




Setibanya Merekaaaaaa ! ! =D

Malam tu , kitorang stay MB hotel . At first , my dad nak booked LA hotel . But , its totally FULL . Herhh -,-  Kingston ? wuuu mahal sangat la ! aha . So decide stay MB je laa . Mana yang termampu je lah ek . So that night kitorang pergi lepak satu kedai makan ni . Memang crowded laa . Satu benda yang buat saya rasa geram masa dekat kedai tu , kitorang punya order 'dia' terlupa . So dah habis makan air tak sampai-2 lagi . Last-2 saya bangun pergi jumpa orang yang ambil pesan tadi . 

Me : Kak , mana air kitorang dari tadi pesan tak sampai-2 ? Sampai dah habis makan dah ni *nada.marah!*
She : Eh belum ka lagi sampai ?
Me : Kalau dah sampai saya tak mintak .
She : Ok minta maaf . Terlupa kami . 
Me : Emm takpe lah . Kira lah . Cancel je air tadi tu. #dalam.hati*Kau yang rugi , aku tak rugi ape pon*#
Erhh . Ok saya memang garang sikit . So memang orang kedai tu nak mintak tengking kan . Saya bagi je -,- hehe . Then habis makan , lepak tepi pantai . Lepas tu balik hotel , lepak lagi . Huuuu . The next day , pagi-2 lagi dah check-out . Pergi gonjeng Tawau dan lepas tu Semporna . Actually , a day before I very excited to have a great rested in Semporna . Tapi bila dah sampai sana , hujan selebat-lebat nya . So nak buat apa-2 aktiviti pun dah tak syok . So decide balik je . Kalau nak stay situ pun , next morning kena choww . Sebab hari Isnin malam ada event . Acehh bak kata orang sabah . Acara gituuu ~


 Me ^^ jalan pergi market jap hewww

Puteri Cik Lan dan Cik Roha
Me , Angah (azwa) , Akak (yana)


Crazy geng ! =D buhehehehe 

 Ouchh ! Akak saya tak leh blahh ! haha

 Wawa the biggest eye ! hahaha







Sebok je kat belakang tu xD huuu

T H E  E N D . . . . 
# Walaupun tak dapat buat apa-2 kat semporna , tapi takpa . Nanti pergi lagi ! =D heeee maceh abah ! Satu minggu ni memang gonjeng Sabah je lah . Jyeahhh ! Lebiuu papa . And next post is about . . Here I Come Kundasang ! ! !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Haziqah and atiQah said... Reply To This Comment

tag u : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

Post a Comment