24 November 2012

Nabila Medan's Giveaway

* Klik banner untuk join! 

Saya join GA lagi . Nak join jugak ? Meh sini ! Usyar syarat dulu la ehh .
1.Follow blog nabila ini  
2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta  
- Banner giveaway dan linkkan ke sini
- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu

3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*

4.Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen 

5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak 

# Saya tidak menggunakan account Facebook dan twitter . =D *Dah deactived la hihi SINI BUKTI 

Tagging : - Wan Nurain
                - Ain Zuhairi

Okayy so saya dah join GA ni . Korang ? Bila lagi ? Tapi saya mohon maaf . Saya hanya dapat follow blog-2 sponsor dan penganjur sahaja . Harap boleh menang walaupun tak cukup syarat saya haha !
PS//NewUpdated! Saya dah like semua sponsor.\\ 25November2012@12.30PM

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

amer corner said... Reply To This Comment

singgah dan follow . :D follow back ?
semoga berjaya dalam giveaway nabila medan.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Post a Comment