28 November 2012

Kerja Cuti + 3 KRK

Kerja ? Yeahh kerja lah sangat ~ Cuti sekolah ni bosan gila2 kot. Kalau masa sekolah excited nak cuti . Dah cuti tak rasa pun excited nak sekolah , tapi bosan sebab takde aktiviti nak buat . Holiday ? Upsss . Waktu holiday saya dah habis . Minggu lepas hehe . So apa yang saya buat cuti-2 ni . . . . .

Haha ! Tu haaa senarai2 game yang saya dok melayan cuti-2 ni . Haishh zombi, mario tah ape-2 . Childish betol kan xD ehek . sekali-sekala =D


Ni salah satu favourite saya . Battleships . Main ni bajet lanun main bakar-2 kapal . Hahahaha Lawak !


Yeahh ! Greyson Chance ? Ofcorz! Saya minat gila kat mamat omputeh ni . Dah la comel, pandai main piano Double Woww ! 

*ni.gambar.je.tau.jangan.dok.cari.butang.player.pulak!

Salah satu video Greyance yang saya selalu layan ~ Muheheh atototo tomey nye You ni !


Yaaa . Dan semua video kat atas ni kenangan manis saya dan kawan2 saya masa di Negeri Sembilan . :'( Sedih pulak rasa . I miss all my friends . Ecpecially LIMAZAW . Hope all of you will not forgetting me . I still keeps all of our picca . The moments we spend time together . The moments we dance like in a disco . Haha so funny ! Everytime I watch that video I feel like , WOWWWW ! To Azziera, Syamimi, Farrah, Izzatul, Safwanah, Aishah, Arnis, Athirah and all my beloved friend , hope our friendship will last longer till the ends of our life . (=

Erhhh so dah ada scene sedih + tersentuh hati dah ni . Saya nak buat essay untuk diorang . Kalau korang taknak baca pun takpe . boleh tekan [x] kat atas . Seperti yang sedia maklum , blog ni memang untuk menceritakan tentang kehidupan saya kan xD So, my blog my rules !

Dear BFF , 

Wehh aku nak korang tau yang aku kat sini selalu ingat kat korang . Rindu sesangat kat korang . Okay walaupun aku tak selalu contact some of uols, but u should know . I always remember all of u . LIMAZAW . Nama geng ni di cipta masa aku tengah belajar KH . Ingat lagi aku nak buat WAZALIM tapi bunyi macam AKU ZALIM *erti.lain* So decide lah LIMAZAW . Maybe half of u rasa macam . Erhhh apehal nama LEEZA pulak depan sekali ni ? Okay okay fine . Aku just nak nama ni sedap di dengar dan mudah di ingat dan di sebut . K ? 

Korang tau tak , masa aku masa baru2 pindah Sabah ni , hampir setiap hari aku nangis . Aku nangis sebab kenapa mesti aku yang berpisah dengan korang ? Aku sayang korang ! Aku taknak jauh dari korang . Nak tau sebab apa ? Sebab aku yakin kalau kita berpisah , keakraban kita dah tak macam dulu . Kan ? Sekarang pun dah terbukti . Ermmm . Macam Mimi pernah cakap jugak , kalau satu hari kita jumpa lagi , mesti lidah kelu taktau nak cakap apa . Sebab dah lama tak jumpa kan. Tapi bagi aku, aku takkan rasa kekok untuk bercakap, berborak dengan korang walaupun bertahun-tahun pun kita berpisah . Trust me . Aku bukan jenis yang 'kawan lupa kawan'.

Aku akan ingat sesape pun yang pernah bergelar kawan kepada aku. Even someone tuh pernah buat aku sakit hati, sedih dan menangis . Aku tak mintak banyak kat korang . Cukuplah sekadar korang ingat kat aku ni , budak paling ganas, suka kacau orang, suka susah kan orang, suka buat orang sakit hati dan macam2 lagi . Aku tak nak jarak menjadi penyebab keakraban makin pudar . Korang faham kan maksud aku ? K lah kang muak pulak korang baca ayat2 dramatis aku ni . Acehhwahh dramatis lah sangat ek . Nak termuntah pun ada baca ni hihi . Ehhhh tapi jujur dari hati aku yang tak berapa nak cuns ni. sebenarnya aku buat essay panjang berjela ni untuk SEMUA BUDAK 3 KELAS RANCANGAN KHAS (KRK) 2012 ! =D
-- Sushahira, Syahleen, Fatihah, Sarihah, Arnis, Azziera, Athirah, Murni, Maghfirah, Izzatul, Safwanah, Farah, Aishah, Mimi, Amirul, Azhan, Hider, Khairul, Haqimie, Hakim, Shaiqal, Habil, Syakir, Syafiq, Zahir. 
Hehe cukup tak ahli 3KRK ni? Ofcorz lah kan . Aku ingat lagi kedudukan korang tapi masa 2 KRK punya lah hehe. Okay CHOW ! Korang jaga diri elok-2 yeaa. Eh takhta adik paling bongsu 3KRK yang dulu kepunyaan aku dah jatuh kat tangan siapa ? Fatihah ea ? Double Wowww ! BYE ~


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Azhan Syukri said... Reply To This Comment

Aww aww, touching maa. Haha. Aku selalu igt kau weyh.Haha. Update la lagi pasal 3 krk. Suka aku baca. Eh, ada nama aku, tapi apsal kat hujung-hujung? -,-

Syamimi Zaini said... Reply To This Comment

I love you so much! T____T Thanks for always remembering us...
Rindu nak balik rumah sama-sama. Buat video sama-sama!!

Post a Comment