20 November 2012

I'm cried !

C R I E D because of many things ! 

 

Let me story what happened . . Erghhh . Semalam dalam jam 10 malam , tiba-2 dengar kucing bergaduh luar rumah . First dalam hati kata , " arhh. Biarlah ! " Then tak lama tuh baru ingat . Ada anak kucing ! So rushing keluar rumah dan semua dah terlambat . Mula-2 tengok ingat kan dua ekor je yang mati , sekali tengok semua nya mati . Sedih sangat ! Masa tu ibu kucing tu dah diam je dalam kotak tu . Kesian sangat ibu kucing tu . Sakit tak hilang lagi , anak dah mati . Dan anak kucing ni mati sebab kucing jantan bunuh . Bukan saya yang bunuh yee ! Esok pagi nya , pagi-2 buta lagi dah bangun untuk tanam kucing-2 ni . Memang kesian sangat . Umur baru seminggu . Kucing kalau baru seminggu , mata belum celik lagi kan . So kucing-2 ni tak dapat lagi tengok dunia taw ! Kejam sungguh kucing jantan tu ! Rasa macam nak bunuh je kucing tu ! Herhhhhhhhhh -,-

Okay then , the next story make me cried was because of someone . Who the person ? I think no need to mention his//her name here , right ? Saya tak tahu laa kenapa sedih sangat . Rasa macam nak nangis pun ada . Perangai dia lain sangat . Dah berubah . Dulu saya kenal dia , dia tak macam ni . Tapi sekarang ? Entahlaaa -,- Dulu dia memahami saya . Tapi sekarang ? Dulu dia sentiasa ada bila saya sedih , saya banyak masalah . Tapi sekarang ? Sekarang semua nya dah berubah ! Ohh betol laa cakap2 orang kan . Dunia dah maju , ingat kan teknologi je barubah , rupa-rupanya perangai manusia pon berubah jugak . Kalau berubah ke arah kebaikan , Alhamdulillah . . Tapi kalau dah berubah ke arah lebih negatif ? Lu Pikir Lah Sendiri ! !

So start from yesterday , 19 November 2012 , saya dah deactived segala account-2 saya . Account facebook dan twitter . Rasa macam sebab benda-2 alah tu hidup saya rasa lagi terseksa . Dan setiap hari menangis ! So better I deactived all the things kan . Then saya pun dah OFF my phone . No need to contact me laaa . Saya dah tak perlukan orang yang berperangai macam Kacang Lupakan Kulit . Manusia macam ni layak nya campak kat mulut naga je ! Ehkk ? Kejam sangat lah pulak kan ? So ? do i care ? Herhhh ! Okay I think no need to story . And actually I just wanna release my furious ! Byee ~


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Deqla manjew said... Reply To This Comment

kesiannye ank2 kucing tu..dah la comel2 smuanya..i'm cried too!!

Leeza Metachi said... Reply To This Comment

Tu laa . Jahat betol kucing jantan tu kan . :'(

Post a Comment