05 November 2012

Cikgu Singaa XD

Assalamualaikum XD haiii . . . Cikgu Singa ? Yaaa . Tak tau apa kisah nya ? nehhhh . . . 

*MissedCall from Unknown
Me : Sape ne eyh ?
*MissedCall again
Me : Heloo siapa ni ? Nak cari siapa ?
Unknown : Nak cari Ruszaimie. Ty ami makan ubat tak . . 
Me : Ruszaimi ? Oh takde Ruszaimi ni bukan dia. Salah nombor kot. K ?
Unknown : Nie Ameerul Asyraf ke bukan ?
Me : Alahh apa la Ameerul bagai ni. Bukan bukan. I'm not a boy. K ?
Unknown : Ok Sorry and Thank you
Me : Isokay and welcome 
Herhh . Saya tak kesah kalau budak lain yang " hamba Allah " ni sebut . Tapi masalahnya sekarang dia sebut nama budak SBP Integrasi Jempol . Ex-sekolah saya . Tu yang menimbulkan rasa sangsi dalam diri saya ni . -,- Then saya mintak tolong kawan saya . Tanya siapa " hamba Allah " ni . Dann . . . .
# Weh leeza , kau tahu tak siapa tu ? Cikgu " Singa " doe .  
Okay masa ni dah berderau darah saya ni . Ya Allah . Saya dah tinggal kan sekolah tu lebih kurang 2 tahun . Ada lagi ummat yang simpan nombor saya ? Dan yang pelik nya . Saya tak pernah rapat dengan Cikgu Singa tu . Dan tak pernah bagi nombor fon saya pada Cikgu tu . Tapi . . . Herhhh -,- Saya rasa ada Hamba Allah yang menyebarkan nombor saya . Ataupun mungkin budak-2 lain yang nak kena kan saya . huuu ~ Up to you nak buat apa laa . Tapi harap-2 jangan lah buat something yang luar jangkaan . :') K Bye !

# Saya Rindu Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Jempol xD 





Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment