28 November 2012

Kerja Cuti + 3 KRK

Kerja ? Yeahh kerja lah sangat ~ Cuti sekolah ni bosan gila2 kot. Kalau masa sekolah excited nak cuti . Dah cuti tak rasa pun excited nak sekolah , tapi bosan sebab takde aktiviti nak buat . Holiday ? Upsss . Waktu holiday saya dah habis . Minggu lepas hehe . So apa yang saya buat cuti-2 ni . . . . .

Haha ! Tu haaa senarai2 game yang saya dok melayan cuti-2 ni . Haishh zombi, mario tah ape-2 . Childish betol kan xD ehek . sekali-sekala =D


Ni salah satu favourite saya . Battleships . Main ni bajet lanun main bakar-2 kapal . Hahahaha Lawak !


Yeahh ! Greyson Chance ? Ofcorz! Saya minat gila kat mamat omputeh ni . Dah la comel, pandai main piano Double Woww ! 

*ni.gambar.je.tau.jangan.dok.cari.butang.player.pulak!

Salah satu video Greyance yang saya selalu layan ~ Muheheh atototo tomey nye You ni !


Yaaa . Dan semua video kat atas ni kenangan manis saya dan kawan2 saya masa di Negeri Sembilan . :'( Sedih pulak rasa . I miss all my friends . Ecpecially LIMAZAW . Hope all of you will not forgetting me . I still keeps all of our picca . The moments we spend time together . The moments we dance like in a disco . Haha so funny ! Everytime I watch that video I feel like , WOWWWW ! To Azziera, Syamimi, Farrah, Izzatul, Safwanah, Aishah, Arnis, Athirah and all my beloved friend , hope our friendship will last longer till the ends of our life . (=

Erhhh so dah ada scene sedih + tersentuh hati dah ni . Saya nak buat essay untuk diorang . Kalau korang taknak baca pun takpe . boleh tekan [x] kat atas . Seperti yang sedia maklum , blog ni memang untuk menceritakan tentang kehidupan saya kan xD So, my blog my rules !

Dear BFF , 

Wehh aku nak korang tau yang aku kat sini selalu ingat kat korang . Rindu sesangat kat korang . Okay walaupun aku tak selalu contact some of uols, but u should know . I always remember all of u . LIMAZAW . Nama geng ni di cipta masa aku tengah belajar KH . Ingat lagi aku nak buat WAZALIM tapi bunyi macam AKU ZALIM *erti.lain* So decide lah LIMAZAW . Maybe half of u rasa macam . Erhhh apehal nama LEEZA pulak depan sekali ni ? Okay okay fine . Aku just nak nama ni sedap di dengar dan mudah di ingat dan di sebut . K ? 

Korang tau tak , masa aku masa baru2 pindah Sabah ni , hampir setiap hari aku nangis . Aku nangis sebab kenapa mesti aku yang berpisah dengan korang ? Aku sayang korang ! Aku taknak jauh dari korang . Nak tau sebab apa ? Sebab aku yakin kalau kita berpisah , keakraban kita dah tak macam dulu . Kan ? Sekarang pun dah terbukti . Ermmm . Macam Mimi pernah cakap jugak , kalau satu hari kita jumpa lagi , mesti lidah kelu taktau nak cakap apa . Sebab dah lama tak jumpa kan. Tapi bagi aku, aku takkan rasa kekok untuk bercakap, berborak dengan korang walaupun bertahun-tahun pun kita berpisah . Trust me . Aku bukan jenis yang 'kawan lupa kawan'.

Aku akan ingat sesape pun yang pernah bergelar kawan kepada aku. Even someone tuh pernah buat aku sakit hati, sedih dan menangis . Aku tak mintak banyak kat korang . Cukuplah sekadar korang ingat kat aku ni , budak paling ganas, suka kacau orang, suka susah kan orang, suka buat orang sakit hati dan macam2 lagi . Aku tak nak jarak menjadi penyebab keakraban makin pudar . Korang faham kan maksud aku ? K lah kang muak pulak korang baca ayat2 dramatis aku ni . Acehhwahh dramatis lah sangat ek . Nak termuntah pun ada baca ni hihi . Ehhhh tapi jujur dari hati aku yang tak berapa nak cuns ni. sebenarnya aku buat essay panjang berjela ni untuk SEMUA BUDAK 3 KELAS RANCANGAN KHAS (KRK) 2012 ! =D
-- Sushahira, Syahleen, Fatihah, Sarihah, Arnis, Azziera, Athirah, Murni, Maghfirah, Izzatul, Safwanah, Farah, Aishah, Mimi, Amirul, Azhan, Hider, Khairul, Haqimie, Hakim, Shaiqal, Habil, Syakir, Syafiq, Zahir. 
Hehe cukup tak ahli 3KRK ni? Ofcorz lah kan . Aku ingat lagi kedudukan korang tapi masa 2 KRK punya lah hehe. Okay CHOW ! Korang jaga diri elok-2 yeaa. Eh takhta adik paling bongsu 3KRK yang dulu kepunyaan aku dah jatuh kat tangan siapa ? Fatihah ea ? Double Wowww ! BYE ~


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

26 November 2012

My Heart Will Go On


Tiap malam dalam mimpiku , 
Aku terlihatmu , Aku dapat merasakannya ,
Begitulah aku kenali cara kau meneruskan kehidupan .

Jauh merentasi jarak ,
Dan ruang di antara kita , 
Kau datang dan menunjukkan cara kau meneruskan kehidupan .

Jauh . Dekat . Di mana sahaja kau berada , 
Aku percaya hati itu akan terus menyala . 

Sekali lagi kau memberi ku ruang , 
Dan kau di sini , di dalam hatiku , 
Dan hati aku terus menyala dan menyala !

Cinta boleh menyentuh kami satu masa , 
Dan takkan berakhir selagi ada hayat , 
Dan tak mungkin berpisah hingga kami menjadi satu . 

Cinta adalah apabila aku di sayangi kau , 
Di satu masa aku berpegang padanya , 
Dalam hidupku kita akan sentiasa meneruskan kehidupan . 

Namun terdapat cinta , 
Yang tak mungkin meninggal kan kami . 

Selagi kau di sini ku tak merasa gentar , 
Dan aku tahu hatiku akan terus menyala , 
Kami akan begini selamanya , 
Kau sentiasa di hatiku , 
Dan hatiku akan teruskan kehidupan . 

Okay jiwang gila saya malam ni . Lagu ni ialah lagu di blog saya , My Heart Will Go On , setelah di ubah suai  dalam Bahasa Melayu =) Heeeee ~ Kalau faham betol2 lirik dia memang agak sedih laaa . Macam cerita hidup saya pulak . ! Awww perasan dah . K k . Bye ! ehek !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

25 November 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

*Click banner untuk join ^^
Saya join segmen kelolaan Niera . =D Tarikh tutup segmen 25 November 2012 jam 7 malam . Saya awal lagi kan kan ? ehe . (=
Nama Sebenar : Noor Aleeza Fatihah Binti Zailan
Panggilan : Leeza ( Sekolah Menengah , Tadika , Sekolah Rendah ) , Lala (panggilan di kolony--lalakakala) , Ija ( Panggilan family )
Asal Usul Nama Blog : Metachi Miyyahh . Sebab Lala pilih nama ni . Unik ! Metachi tu ala-2 nama kartun kan . Miyyahh tu pulak sebab Lala suka dengar orang cakap trademark Mamamiyyahhhh Buhehehe :3
Umur : 15 Tahun tak berapa nak cukup (26/December/1997)
Status : Single ? Taken ? Muhehe I'm a student so better SINGLE ! 

So that's all about Lala ^^ I'm a PMR Candidate . So feel free to blogwalking into your website . =D Bye ! 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Gila Edit !










Buhehehe :D Amacam ? Tapi banyak berulang . Just warna je lain . And nanti nak try buat lebih gempak ! Aiseyhh . Sementara saya masih rajin nak mengedit-edit ni kan ! =D Actually saya pun baru belajar buat-2 header ni . Dulu pernah buat tapi buruk . So sekarang saya dengan penuh semangat nak try lagi . Practise Make Perfect ! Kan kan ? So tak salah buat-2 banyak kali . In Sha Allah satu hari membuahkan hasil ek . ehe K Bye !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

24 November 2012

No More BB !

 
 
Yeahh . So now saya dah tak guna broadband ^^ . Pakai Wifi daa. Actually takde plan langsung nak tukar kat wifi . Tapi tadi siang saya pergi bandar . Then ada kat satu kedai celcom ni , abah saya tengah bayar bill handphone dia lah kan . Tetiba saya nampak satu badge macam broadband tapi wifi . So tanya2 lah orang kedai tu . So dia explain . Saya suggest kan abah pakai wifi laa . Kalau pakai wifi ni , maximum 5 orang boleh pakai sejauh jarak 10 meter . Untung tuh ! Kalau BB sorang je boleh pakai satu masa . Ekk ? Bayaran ? Okay meh saya promote sikit . First , kena bayar 199 siap modem dia . Modem ni tak sama dengan broadband tau ! Lain sikit . Tapi monthly bayar RM58 . Kalau broadband sama je bayar nya kan . Tapi 4GB . Ni saya tak tahu laa . Tapi yang penting laju sikit la . hehe ..
 
 
So , amacam ? Berminat ? Tukar laa kat Wifi . Memang series tak rugi laa . ehe . Tapi agak membazir sebab modem broadband dah tak berguna lagi . Tapi nanti bila2 masa nak guna boleh guna =D kan ? Heeeee ~ So nothing to post anymore . Bye ! Muahhhhhh Flying kiss untuk kamuu :*
 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Google Menggila !


Sebelum 

Selepas

Apa semua ni ? erhh -,- Agak terkejut . Tapi takpee . Benda ni dah pernah berlaku dulu . Selalu dalam sehari dua je kot . I hope i got back my followers . ! :') eheee tetap smile . Upss btw , Cun tak nombor followers saya ? 444 ching ching ! Nama follower yang ke 444 tu Hidayah Raihan . Comel laa . Sebaya pulak tu dengan saya wahh wahh haha . Okay bye ^^


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Nabila Medan's Giveaway

* Klik banner untuk join! 

Saya join GA lagi . Nak join jugak ? Meh sini ! Usyar syarat dulu la ehh .
1.Follow blog nabila ini  
2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta  
- Banner giveaway dan linkkan ke sini
- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu

3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*

4.Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen 

5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak 

# Saya tidak menggunakan account Facebook dan twitter . =D *Dah deactived la hihi SINI BUKTI 

Tagging : - Wan Nurain
                - Ain Zuhairi

Okayy so saya dah join GA ni . Korang ? Bila lagi ? Tapi saya mohon maaf . Saya hanya dapat follow blog-2 sponsor dan penganjur sahaja . Harap boleh menang walaupun tak cukup syarat saya haha !
PS//NewUpdated! Saya dah like semua sponsor.\\ 25November2012@12.30PM

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

D I E T

Hokayy . So malam-2 cenggini saya masih lagi belum tidur . Ehh malam ? Upsss ! Pagi okay pagi . So wanna story with you about my topic above . Diet ? Yes . Sejak cuti sekolah mula , saya tak ingat laa tarikh . You check it yourself laa eh . Heeee ~ *back.to.the.story* Saya mula amalkan diet atau dalam malay , pemakanan pengurangan berat badan . aiseyhh ~ Untuk masa ni saya dah berjaya turunkan 3 kilogram . Hamboii . Daripada 45 kg now 42 kg . Ouchaaa sangat terharu ! Opsss . Saya diet bukan sekadar kurang kan makan , ada laa senam jugak . Tapi saya bersenam tak keluar rumah hihi . Panas laa . Macam mana ?
Yeahh . Ni saya buat setiap hari selepas makan . Wuheee~ Saya tak tahu laa apa nama natang ni . Tapi saya panggil dia basikal senam . 
Ni pulak makanan untuk makan petang atau malam . Jagung + susu . Nyumm nyumm . Favourite tuh !

Yogurt . Ouchhh Love it much . Often makan yogurt waktu pagi . 

Hohaiyyy . . So itu cara diet saya . Harap-2 dapat turun lagi 3kg . Aaaaaa saya nak berat badan saya 2 tahun lepas ! Mungkin ke ? In Sha Allah . Kita hanya merancang Allah yang tentukan . Am i right ? wuuheee . So that's all for today =) Bye !
# Satu hari hidup tanpa handphone , facebook dan twitter . Rasa dunia ini LEEZA YANG PUNYA . hahaha !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

23 November 2012

No title here O.o



Nampak ? Nampak ? Nampak tak ? Herhh ! Im not sure bila nak actived balik account tu . Nanti laa tunggu hati dah okay , jiwa dah tenteram . And please anyone don't disturb me . =) Need to be alone . Phone ? In Sha Allah sehari 5 minit saya on . Kalau benda mustahak baru di balas . Okay ? Okay ? Dan segala dusta akan di hentikan buat sementara waktu . 


Dan TWITTER . . Mungkin tidak akan di actived kan semula . ! Okay Bye !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

21 November 2012

Exclusive Giveaway by Double A

Assalamualaikum Warahmatullah . . . =D Haii *kenyit.mata*

 

Haaaa ! Nampak tak apa kat atas ni ? Nampak ? Moh saya nak explain sikit . Based on my chatbox , saya di invite oleh pemilik blog budak-kecik-bermonolog iaitu Atiqah untuk join GA ni . So dengan penuh kerelaan saya join GA ni . Thanks ajak saya join yea . Mana tahu ada rezki saya . Ekkk ? Okay . Mehh skodeng sikit syarat-2 nya . 

- Mempunyai blog.  
-Wajib follow blog  INI  dan  INI dan INI –akan diperiksa
-Add facebook   INI dan INI 
-Like page  INI  dan INI  dan INI dan INI  -wajib
-Like Gmbr   INI   dan  INI  dan INI -Wajib
# Yang berpangkah saya tak boleh lakukan . Harap penganjur cek semula ;)
-Share gambar INI  dan INI (Boleh cek di SINI)
-Wajib follow, like, add, klik sponser (akan diperiksa) 
-Buat 1 post ringkas & menarik  tentang Exclusive Giveaway by Double A 
-Tag 3 org ✔ 
So now , Masa untuk saya tagging 3 hamba Allah yang bertuah . Cehh bertuah la sangat ek ngeheee ~ 
2. Cik Mawar 
Done ! ;) eheee Harap-2 ada laa rezki saya . Byee !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

New Look ! Wacchaa !

Haii *lambai.tangan* New Look ? Yeahhhh !



1) Header ! Shomey tak ? Saya edit sendiri taw . Ahaaa ;)
2)Chatbox . Saiz besar sikit dan warna berubah . Sebelum ni merah-2 sikit . Sekarang dah hitam ke-kelabuan . acehhh~
3) Scrollbar . Tengok dah comey kan ? sebelum ni biasa2 je . Ehek , btw , scrollbar comel ni berfungsi hanya di google chrome sahaja !
4) Border post body ! Haaaa dah melengkung kan ? Before this petak je ! Macam spongebob haha !
5) Post title . Dah cun sikit ! Adaaa corak :*
6) Sidebar border . Dah bercerai satu-2 kan . . heeee paling susah cari tutorial ni !
7) Back to top baru . Comel sangat ! Pink-2 gituu . Eh tapi tertutup pulak . Don't wory kalau kat lappy korang tak tertutup pun . Kan kan ? heeee ~
8) Dan akhir sekali . . Cuba teka cuba teka ! Haaaa lagu kat blog pun ;) Sebelum ni lagu Tuhan Berikan Aku Cinta . Awww ! Tapi dah berubah . My heart will go on ^^ 

Okay itu sahaja ! Bye !




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

20 November 2012

I'm cried !

C R I E D because of many things ! 

 

Let me story what happened . . Erghhh . Semalam dalam jam 10 malam , tiba-2 dengar kucing bergaduh luar rumah . First dalam hati kata , " arhh. Biarlah ! " Then tak lama tuh baru ingat . Ada anak kucing ! So rushing keluar rumah dan semua dah terlambat . Mula-2 tengok ingat kan dua ekor je yang mati , sekali tengok semua nya mati . Sedih sangat ! Masa tu ibu kucing tu dah diam je dalam kotak tu . Kesian sangat ibu kucing tu . Sakit tak hilang lagi , anak dah mati . Dan anak kucing ni mati sebab kucing jantan bunuh . Bukan saya yang bunuh yee ! Esok pagi nya , pagi-2 buta lagi dah bangun untuk tanam kucing-2 ni . Memang kesian sangat . Umur baru seminggu . Kucing kalau baru seminggu , mata belum celik lagi kan . So kucing-2 ni tak dapat lagi tengok dunia taw ! Kejam sungguh kucing jantan tu ! Rasa macam nak bunuh je kucing tu ! Herhhhhhhhhh -,-

Okay then , the next story make me cried was because of someone . Who the person ? I think no need to mention his//her name here , right ? Saya tak tahu laa kenapa sedih sangat . Rasa macam nak nangis pun ada . Perangai dia lain sangat . Dah berubah . Dulu saya kenal dia , dia tak macam ni . Tapi sekarang ? Entahlaaa -,- Dulu dia memahami saya . Tapi sekarang ? Dulu dia sentiasa ada bila saya sedih , saya banyak masalah . Tapi sekarang ? Sekarang semua nya dah berubah ! Ohh betol laa cakap2 orang kan . Dunia dah maju , ingat kan teknologi je barubah , rupa-rupanya perangai manusia pon berubah jugak . Kalau berubah ke arah kebaikan , Alhamdulillah . . Tapi kalau dah berubah ke arah lebih negatif ? Lu Pikir Lah Sendiri ! !

So start from yesterday , 19 November 2012 , saya dah deactived segala account-2 saya . Account facebook dan twitter . Rasa macam sebab benda-2 alah tu hidup saya rasa lagi terseksa . Dan setiap hari menangis ! So better I deactived all the things kan . Then saya pun dah OFF my phone . No need to contact me laaa . Saya dah tak perlukan orang yang berperangai macam Kacang Lupakan Kulit . Manusia macam ni layak nya campak kat mulut naga je ! Ehkk ? Kejam sangat lah pulak kan ? So ? do i care ? Herhhh ! Okay I think no need to story . And actually I just wanna release my furious ! Byee ~


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

19 November 2012

U P S R ^^ Alhamdulillah

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh =D 

Ehee . 19 November 2012 , result UPSR keluar kan . ? Dan Alhamdulillah . Saya dapat straight A [5A] . Bersyukur kepada Allah SWT kerana telah memberikan rezki dan kejayaan kepada saya . ehe . Skema lah pulak ayat ni ek ? Whatebeee~ First of all , saya nak ucap banyak2 terima kasih kepada ibu bapa saya kerana dah bagi saya dorongan san semangat . Guru-2 saya yang dah banyak mengajar saya daripada saya tak mengenali satu haram pon huruf-2 dan nombor-2 sehinggalah sekarang saya dah pandai berblogging . ehh ? hehe . . Dan semua orang lahh . Terima kasih banyak-2 . . 

 

Whoop whoop whoopaa gangnam style ~ Adehhh. . I'm happy for this result . Tapi saya nak bagi tau yang sebenarnya result ini adalah 3 tahun lepas punya . Wahaha . Cerita nak gempak macam saya ni Candidate UPSR 2012 . Wuuuu tak sedar diri langsong diri dah tua xD . Okay readers , i'm sorry for playing-2 with u . Just for fun ! ngeheeee ~ Actually now , saya tengah tunggu untuk result PMR 2012 keluar . Dengar-2 cerita 24 Desember keluar . Ehh betol ke bohong ? I not sure bout that news . It's just the rumors . . aha . Btw, tahniah saya ucapkan kepada semua adik-2 yang berjaya dapat straight A ye . Yang kurang sikit A tu jangan sedih2 . . awww ! Practise make perfect . So you must do more practicising for your PMR soon ~ Okay Bye ~
P/S > jangan result PMR keluar 26 Desember 2012 sudah laaa . Ouchhhh ! Befday saya ! Wuwuwu ><
 
photo credit to : Nurul Athirah @ Baby buli 

Ehh ! Tadi terbaca status budak HOT ! siapa ? 


Mehh saya nak selit sikit nama dia kat post ni . Walaupun sikit kan tapi ade la jugak . dah alang-2 update post haaa haha . . =D Hye broo *lambai.tangan


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

17 November 2012

I saw H I M ! Awww

Assalamualaikum ;) 

Ehee . Saw him ? Who ? ehe . 17 November 2012 , saya nampak dia . Dia yang bernama Abdul Fazli Mohd Zoor . Awwwchaakkk !


Atotototo gaya dia tak boleh blaaa ~


Wahhh gelak besar nampak huweee~

Haha yeee . . Saya jumpa dia dalam laptop ! Webcam sahaja yang mampu sayangs . . Btw , nak bagi tau. Saya rindu budak ni sangat ! Dah lama tak jumpa dia ehe ;) weh mudak . I miss u a lot bebeyh ! aha . Bila la dapat jumpa dia lagi eh ? last jumpa masa hari raya . Wuuuu . Masa raya rumah dia tu kan , mak dia siap masakkan mee goreng lagi >_< ehee . Terima kasih MAK . . ehhh silap MAKCIK ngeheee ~ Gatai ! Ok Chowww ! Bye !
P/S> Erhh gambar tak elok sangat laa . Kan ? Daripada muka hensem-2 jadi macam kartun dah . Salah kan laptop ini ! Dushhhhhhhhh =D

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

12 November 2012

S I B L I N G S ^^

Assalamualaikum . Hai , hollaaa dan bonjour ^^ And again about siblings . Tapi post ni nak 'story' about our holiday . " Holiday " ? Is that called holiday ? errr . 10 November 2012 , seperti apa yang saya dah cerita on the previous post , [ HERE! ] , Im going to the Tawau Airport . 




Setibanya Merekaaaaaa ! ! =D

Malam tu , kitorang stay MB hotel . At first , my dad nak booked LA hotel . But , its totally FULL . Herhh -,-  Kingston ? wuuu mahal sangat la ! aha . So decide stay MB je laa . Mana yang termampu je lah ek . So that night kitorang pergi lepak satu kedai makan ni . Memang crowded laa . Satu benda yang buat saya rasa geram masa dekat kedai tu , kitorang punya order 'dia' terlupa . So dah habis makan air tak sampai-2 lagi . Last-2 saya bangun pergi jumpa orang yang ambil pesan tadi . 

Me : Kak , mana air kitorang dari tadi pesan tak sampai-2 ? Sampai dah habis makan dah ni *nada.marah!*
She : Eh belum ka lagi sampai ?
Me : Kalau dah sampai saya tak mintak .
She : Ok minta maaf . Terlupa kami . 
Me : Emm takpe lah . Kira lah . Cancel je air tadi tu. #dalam.hati*Kau yang rugi , aku tak rugi ape pon*#
Erhh . Ok saya memang garang sikit . So memang orang kedai tu nak mintak tengking kan . Saya bagi je -,- hehe . Then habis makan , lepak tepi pantai . Lepas tu balik hotel , lepak lagi . Huuuu . The next day , pagi-2 lagi dah check-out . Pergi gonjeng Tawau dan lepas tu Semporna . Actually , a day before I very excited to have a great rested in Semporna . Tapi bila dah sampai sana , hujan selebat-lebat nya . So nak buat apa-2 aktiviti pun dah tak syok . So decide balik je . Kalau nak stay situ pun , next morning kena choww . Sebab hari Isnin malam ada event . Acehh bak kata orang sabah . Acara gituuu ~


 Me ^^ jalan pergi market jap hewww

Puteri Cik Lan dan Cik Roha
Me , Angah (azwa) , Akak (yana)


Crazy geng ! =D buhehehehe 

 Ouchh ! Akak saya tak leh blahh ! haha

 Wawa the biggest eye ! hahaha







Sebok je kat belakang tu xD huuu

T H E  E N D . . . . 
# Walaupun tak dapat buat apa-2 kat semporna , tapi takpa . Nanti pergi lagi ! =D heeee maceh abah ! Satu minggu ni memang gonjeng Sabah je lah . Jyeahhh ! Lebiuu papa . And next post is about . . Here I Come Kundasang ! ! !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)