29 October 2012

My phone is L O C K !

Assalamualaikum . Hai . Update post ni secara ringkas -,- Saya takde mood . Hilang terbang ke mana tah saya pun tak tahu . Err . Hari ni , 29 October 2012 bersamaan hari Isnin . Dekat sekolah tadi ada akticiti mereka cipta bangunan . My team won the first place . Syukran Ya Allah . :) Balik rumah capai handpone . Err Kolony , Celcom . Itu saje yang setia dengan saya huhh !

Tiba-2 rasa rindu nak mesej sorang hamba Allah ni . Then masa tengah lepak-2 , rehat-2 . Mesej dia . Dia balas . Rasa happy :) Tapi tak lama pun happy tu . Cara dia balas mesej macam tak sudi . Upss . Tapi tak tau lah kalau dia tengah penat ke erhh . Tapi rasa kecewa bila dah excited nak mesej dia , tiba-2 dia balas macam mahu tak mahu jee . Hampaaa =,=

So decide tak nak kacau dia . erhh . Isokay isokay . Lepas kan geram kat twitter . Mau tengok ?

Huhaiyyy -,-





Dear friend , kalau saya ada silap kat AWAK . Saya mintak maaf . Saya tak suka bila orang yang saya rasa saya suka berkawan , tapi tiba-2 perangai dia berubah -,- errr . Hate it much ! Uh kay wanna sleep first . Akak saya pernah cakap , kalau orang stress ubat nya tidur . Bila bangun dari tidur . sedikit sebanyak stress tu akan hilang . Kan ? Fakta ni ! *blurrblurr* K bye ! Hope 'kau' tak marah kat aku lama2 yea . Aku sayang kau kawan :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment