18 October 2012

Kami Budak UUM

Assalamualaikum . Bonjour :') ehe . Budak UUM ? Yeaa . As well you know , I'm a form 3 student and and I got my FREEDOM ! Cehwah melebih ! hee actually saya nak cerita pasal aktviti lepas PMR . Kami budak2 merdeka di bahagikan kepada 10 kumpulan . Dan setiap kumpulan di beri nama Universiti . hiii . Kumpulan saya Universiti Utara Malaysia (UUM) . bhoaaa . At first hati macam menolak-nolak tak nak masuk kumpulan tu . Tapi lama2 okay dah wooo . Diorang ni sporting . Memang syok lah wuhee . Ahli kumpulan saya ramai . Lebih 15 orang rasanya . Tapi yang saya kenal half of them je . Al-maklumlah . Budak ni sombong tak nak campur orang yang sombong dengan dia :) huheee . 

First Day - 17 October 2012
Tarikh ni sangat bermakna . Sebab tarikh ni yang dah satu kan kami sebagai satu kumpulan . Haiyoo . First day aktiviti kami just Buat Logo Kumpulan . That's all . Picca ? Sory I can't show you the picca. err . Masa ni saya tak banyak cakap lagi . Tak perlu lah cakap sebab apa . Dah cakap pun tadi . fuhh Penat doh nak ulang berkali-kali . Huhee . 

Second Day - 18 October 2012
18 oktober ? eh cer cek kalendar korang . Bila tu ek ? buweee Hari ni lah ngeng ! Hari ni kami di ARAHKAN buat banner . 10 orang daripada kami saje yang join buat natang ni . Selebihnya saya tak tahu apa mereka buat . Okay walaupun saya ni bukan lah berseni orang nya . ekk . Tapi tak tahu lah kenapa semangat bebenoo buat banner tadi . Macam saya pulak yang terlebih lebih excited ! Wahaha . Al-maklumlah . Setahun nak pegang berus sekali pun susah . Nih dapat pegang memang excited lah kan . #Vodioss.Giloss# Meh sini nak tunjuk ni !


Masa ni tengah melepak lagi . Relax relax jangan gelabah :) haha


Okay permainan bermulaa ! Baju putih tu saya . Dengan confident nya pegang berus ! Ceh ! Baju purple Akma . Dia yang lukis banner tuh . Tangan seni woo (Y)


Acehh . Bajet ! :P



Itu budak saya tak tau apa dia buat . Baju biru *lelaki* - Hazim , baju putih - Zikry . Perempuan - Mai dan sorang lagi Unknown :3 huuuu


DAN ! ! INI LAH HASILNYAA ! *Cakap.cantik.cepat!!* muheee

Cantik un ? Mekaseh :) Tema untuk banner ni . Kem Membaca 1 Malaysia ! 1 Malaysia ! 1 Malaysia ! Eh tak panjang pun tema nya . pendek je . sesaje lelebih :) bhuuu . Dan dan banyak kenangan PAHIT , MASAM , MANIS , PAYAU segala macam lah . Takpe2 . apa2 yang jadi tu semua kenangan kan . haha . And for boy , nak ingat kan ni ! Lain kali hang jangan terus hilang . Pelik sungguh ! Lepas rehat semua nya lesap entah ke mana . Buhee . btw boys pun kreatif jugak . Buat percikan percikan kan . Sampai seluar aku pun kau nak percikkan . Fuhh ! Sungguh semangat ! buweee gurau gurau . Sori laa hasil tangan BOYS yang percik percik tu tak sempat nak snap . huwee . K nothing to say anymore bebeyh ! Untill here and see you in the next post . Dudahhh ;)
#Exam Is Over ! And I will fulfill my promise to people had Blogwalking into my blog . Thanks much dear ! I will counter your visit soon ;)




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment