29 October 2012

My phone is L O C K !

Assalamualaikum . Hai . Update post ni secara ringkas -,- Saya takde mood . Hilang terbang ke mana tah saya pun tak tahu . Err . Hari ni , 29 October 2012 bersamaan hari Isnin . Dekat sekolah tadi ada akticiti mereka cipta bangunan . My team won the first place . Syukran Ya Allah . :) Balik rumah capai handpone . Err Kolony , Celcom . Itu saje yang setia dengan saya huhh !

Tiba-2 rasa rindu nak mesej sorang hamba Allah ni . Then masa tengah lepak-2 , rehat-2 . Mesej dia . Dia balas . Rasa happy :) Tapi tak lama pun happy tu . Cara dia balas mesej macam tak sudi . Upss . Tapi tak tau lah kalau dia tengah penat ke erhh . Tapi rasa kecewa bila dah excited nak mesej dia , tiba-2 dia balas macam mahu tak mahu jee . Hampaaa =,=

So decide tak nak kacau dia . erhh . Isokay isokay . Lepas kan geram kat twitter . Mau tengok ?

Huhaiyyy -,-





Dear friend , kalau saya ada silap kat AWAK . Saya mintak maaf . Saya tak suka bila orang yang saya rasa saya suka berkawan , tapi tiba-2 perangai dia berubah -,- errr . Hate it much ! Uh kay wanna sleep first . Akak saya pernah cakap , kalau orang stress ubat nya tidur . Bila bangun dari tidur . sedikit sebanyak stress tu akan hilang . Kan ? Fakta ni ! *blurrblurr* K bye ! Hope 'kau' tak marah kat aku lama2 yea . Aku sayang kau kawan :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

22 October 2012

The Shorts

Assalamualaikum :)


Apakah natang ini ? huu . This is shorts . (seluar.pendek) hihi . Setelah dua tahun saya tak pakai seluar pendek . Tiba lah semalam , 21Oktober2012 . Saya dapat shorts . Actually mak saya tak bagi beli . Tapi lepas saya buat muka seposen *mintak.penampo* ehe . At last ayah saya bagi :) Tapi awal2 kena warning ! Jangan pakai luar rumah ! Puhh . Kena sound dah . Haha . . Beli mahal2 pakai dalam rumah je . Rugi woo hihi Okay bye !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

19 October 2012

Mereka adalah . .

P E N G G A N G G U . . . . 

Tak suka orang tanya soalan konyol + bodoh + bangang dan yang sewaktu dengannya :)




Tak suka orang merepek tak tentu pasal ! hehh




Tak suka orang tanya pasal privacy sendiri . Like boyfie or else :/







Tak suka orang mintak nombor fon . Nak kaki boleh :) haha





Maka dengan ini saya terpaksa Meng-Blocking orang2 yang sewaktu dengan mereka . Bukan sombong bukan berlagak bukan bajet bagus . Tetapi tidak suka pada gangguan sebegini rupa :) Nak kawan boleh nak lawan boleh . Agak2 tak suka sikap sombong saya , boleh kutuk saya . Dipersilakan . Tapi nak ingatkan . Orang yang semakin banyak DIKUTUK , DICACI , DIHINA , DI-UMPAT semakin bertambah pahalanya . Jadi kalau nak menambahkan pahala saya , dipersilakan . Terima kasih kerana membantu . Sekian ~



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

18 October 2012

Kami Budak UUM

Assalamualaikum . Bonjour :') ehe . Budak UUM ? Yeaa . As well you know , I'm a form 3 student and and I got my FREEDOM ! Cehwah melebih ! hee actually saya nak cerita pasal aktviti lepas PMR . Kami budak2 merdeka di bahagikan kepada 10 kumpulan . Dan setiap kumpulan di beri nama Universiti . hiii . Kumpulan saya Universiti Utara Malaysia (UUM) . bhoaaa . At first hati macam menolak-nolak tak nak masuk kumpulan tu . Tapi lama2 okay dah wooo . Diorang ni sporting . Memang syok lah wuhee . Ahli kumpulan saya ramai . Lebih 15 orang rasanya . Tapi yang saya kenal half of them je . Al-maklumlah . Budak ni sombong tak nak campur orang yang sombong dengan dia :) huheee . 

First Day - 17 October 2012
Tarikh ni sangat bermakna . Sebab tarikh ni yang dah satu kan kami sebagai satu kumpulan . Haiyoo . First day aktiviti kami just Buat Logo Kumpulan . That's all . Picca ? Sory I can't show you the picca. err . Masa ni saya tak banyak cakap lagi . Tak perlu lah cakap sebab apa . Dah cakap pun tadi . fuhh Penat doh nak ulang berkali-kali . Huhee . 

Second Day - 18 October 2012
18 oktober ? eh cer cek kalendar korang . Bila tu ek ? buweee Hari ni lah ngeng ! Hari ni kami di ARAHKAN buat banner . 10 orang daripada kami saje yang join buat natang ni . Selebihnya saya tak tahu apa mereka buat . Okay walaupun saya ni bukan lah berseni orang nya . ekk . Tapi tak tahu lah kenapa semangat bebenoo buat banner tadi . Macam saya pulak yang terlebih lebih excited ! Wahaha . Al-maklumlah . Setahun nak pegang berus sekali pun susah . Nih dapat pegang memang excited lah kan . #Vodioss.Giloss# Meh sini nak tunjuk ni !


Masa ni tengah melepak lagi . Relax relax jangan gelabah :) haha


Okay permainan bermulaa ! Baju putih tu saya . Dengan confident nya pegang berus ! Ceh ! Baju purple Akma . Dia yang lukis banner tuh . Tangan seni woo (Y)


Acehh . Bajet ! :P



Itu budak saya tak tau apa dia buat . Baju biru *lelaki* - Hazim , baju putih - Zikry . Perempuan - Mai dan sorang lagi Unknown :3 huuuu


DAN ! ! INI LAH HASILNYAA ! *Cakap.cantik.cepat!!* muheee

Cantik un ? Mekaseh :) Tema untuk banner ni . Kem Membaca 1 Malaysia ! 1 Malaysia ! 1 Malaysia ! Eh tak panjang pun tema nya . pendek je . sesaje lelebih :) bhuuu . Dan dan banyak kenangan PAHIT , MASAM , MANIS , PAYAU segala macam lah . Takpe2 . apa2 yang jadi tu semua kenangan kan . haha . And for boy , nak ingat kan ni ! Lain kali hang jangan terus hilang . Pelik sungguh ! Lepas rehat semua nya lesap entah ke mana . Buhee . btw boys pun kreatif jugak . Buat percikan percikan kan . Sampai seluar aku pun kau nak percikkan . Fuhh ! Sungguh semangat ! buweee gurau gurau . Sori laa hasil tangan BOYS yang percik percik tu tak sempat nak snap . huwee . K nothing to say anymore bebeyh ! Untill here and see you in the next post . Dudahhh ;)
#Exam Is Over ! And I will fulfill my promise to people had Blogwalking into my blog . Thanks much dear ! I will counter your visit soon ;)




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)