01 September 2012

He Got It ! And Me ?

Assalamualaikum :) 

He Got It ? What ? Harhar . K actually my brother , Fahmi memang dari dulu lagi minat main Keyboard . Bukan setakat minat , memang rutin harian dia sejak tahun 2009 maybe . Opss . Bukan keyboard yang hampa2 dok tekan2 men pecebuk tu . Alaaa . Benda alah yang lebih kurang piano tu ken ken ? Based on the previous post ( this.post ) done read that post ? Keyh . And today , first of September , my brother got the things he want ! arrr . So saya pun tumpang2 lah main kan . ahaks !

Buuuu ! Nak main nak picit ! :D

Aha . . How much ? I think no need to tell rite ? Tak mahal sangat puns . Biasa2 saje . My brother got it . And I ? How about me ? ahh . Saya tengok baju dekat Sevay tu atoyaii . Takde yang kenan kat hati ni . Baju semua seksi2 . Seksa mata pandang ha ! Arrr gila . And memang kebanyakan orang Sabah seksi . Opss bukan nak mengata tapi fakta . Okay okay ? Jangan marah-marah =D

So dengan perasaan bengang + kecewa . Terus merayau tempat lain . And saya nampak . . . Oh My Godness ! Control-Car ! I want it ! I want it ! 
Fahmi : Ija , kereta control kan untuk budak laki
Me : *blurpblurpp* eh aku bukan laki ke ?
Fahmi : Bongok hahaha . . =D 
My brother is so funny ! Uhyaa . Saya dari kecil memang bergaul dengan lelaki . And masa kecil2 pun pakaian saya macam lelaki . The moments yang saya takkan pernah lupa . My dad nak belikan anak patung tapi saya refused ! Saya tak nak anak patung sebaliknya abang saya pulak yang nak ! haha . Okay okay Im a bit ganas ! aha =)

So so so . . Apa yang saya dapat ? jajan jee . haha . dengan penuh geram terus turun tingkat bawah cari jajan . Nah kau lepas geram ! ehek . Then lepas pergi Servay straight to the Kedai Perabot . Abang lagi sorang pulak dapat bahagian dia . Okay okay . *aku.mengalah* aha. So dah puas dapat bahagian masing-masing , terus balik . aha . :) On the way home , tahu tak hampir nak excident di sebabkan orang hutan yang baru pandai bawak kereta dah berani main2 kat jalan raya ! Huuhhh ! Bawak kereta serupa orang mabuk . Ngungss ! Okay nothing to post anynore boiyy !


re-upload ahaks !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment