05 September 2012

Exam ! You killed me bebh !

Assalamualaikum . Bonjour peeps . 

Eh ehh apesal laen macam je ni . Ahaks . Forget it !

Haaa ! Actually minggu ni saya masih dalam minggu exam . Tapi still ada masa for facebooking , twitting , blogging and skyping woahh ! Belaja tetap belaja tapi all the things listed mana boleh tinggal kan . ek ? Aha . On monday, 3 September 2012 saya exam Bahasa Melayu dan Sejarah . What ? SEJARAH ? aha . Saya takde baca2 buku pun . leklek sudah . Baca buku ke tak markah sama je . Gred C jugak ! Ahhh tension aku ! So tak de baca2 buku . Just do a little revision . Buat2 soalan ramalan PMR . Ok then Bahasa Melayu . Boleh laa dijawab . Most of the question saya dah pernah buat . Tapi still tak Pro lagi . Still buat kesalahan yang sama . Ish ishh . Harokk ! Kertas 2 . Senang gilos ! Karangan pendapat pulak tuh . Memang sedap lah ! ahak !

Then hari Selasa exam English and Geografi . English is easy rite ? But im not sure i got scored that subject or not . I hope I'll get the best mark for English ! Love English muchieee =D ehe . Geografi > uh uh sad ! (T_T) Cikgu saya menangis tanda paper kami ! Why ? Cikgu kata TEROK . Are you sure tcher ? Saya rasa geografi macam senang tapi tak sangka markah kami teruk . Saya mintak maaf cikgu :'( 

K next tadi pagi , hari Rabu . . Exam Pendidikan Islam dan Science . For Agama I think its easy . woah . Coz most of the question had came out during the past test . I meant my first trial . Ahaks ! =D Jawab exam agama dengan hati yang tenang . Alhamdulillah . Science ? I think no need to tell rite . Coz u know that I really weak in Science subject since I was in Primary school . haha . Susah duh sains . Bak kata kawan saya , Otak saya lebih kepada sebelah kanan sebab saya berotak sastera ! Wahh ! =D ahax !

Petang pulak ada program Gerak Gempur Math ! awesome laa . At least program ne boleh memantapkan math scored . kan kan ? Saya dapat masuk kelas first untuk gerak gempur math . And tak semua pelajar tingkatan 3 dapat join program ne . Just some of the lucky students got this opportunity . huuu . . K nothing to post anymore . See you in the next post bebh ! Bye assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh !




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment