07 September 2012

Banjir Woi !

Assalamualaikum . Winkwink *+*

Malas nak intro pepanjang . Saya ringkaskan k . Tadi pagi , 7 September 2012 . Sekolah macam biasa . . Petang ada kelas tambahan . Oh my God ! Habis sekolah jam 11.30 pagi . Kelas tambahan start jam 2.00 petang . lama bebh ! Takkan saya nak terpacak je kat sekolah kan ? harhar bosan tuh ! So saya pun ikut kawan saya balik rumah dia . Tak lah jauh dari sekolah . ken . . Best lah stay rumah dia . Lepak2 + tidur2 . . Then dah jam 1 lebih hujan lebat gila gila gilaaaaa woi ! ahax !

Sampai lah jam 2 petang hujan still tak berhenti . Masa tengah baring atas katil tu puas berdoa . Ya allah hentikan lah hujan ni . Sia2 kalau aku turun petang tapi tak pergi kelas . Aku berniat baik untuk menuntut ilmu . . Aiseyhh panjang bebh doa aku . ahax . Tak lama tu hujan berhenti . Alhamdulillah doa saya di makbulkan . :) So dah terlambat 10 minit . Arhhh tak kira macam mana sekali pun saya kena jugak pergi tusyen ! Siap2 terus blahh . Sampai satu jalan tuh . Pergh gila baphok arh ! Banjir dot ! First saya testing dulu pakai kayu kedalaman air tuh . Sekali kauu ! Dalam siuttsss . Lebih paras buku lali . memang series dalam laa . So terpaksa bukak kasut . Dah macam orang sakai pun ada . hadoi malu maluu . . Tapi dah darurat apa boleh buat . 

Sampai sekolah memang kuyup lah kain sekolah tu . Then budak sesi petang pandang2 pulak . Macam tak pernah tengok orang ! SAKAI ! ahax ! Buat derk tak malu je terus masuk kelas . wakaka . Walaupun dah terlewat 30 minit . Tapi alhamdulillah cikgu maafkan kami and dapat masuk kelas belajar macam biasa ! Jyeahh ! Sayang cikgu lah ! Okay . . Then nak tahu result ? ooyeahhh ! Baru paper Sains dapat . B sajoo . almaklumlah . Saya takdok baca apa2 buku pun . So dapat B . Berbaloi lahh . :') Wakaka ! Okay bye !
# ammaaa . . malam ni ramai betul orang mesej . Tau2 je aku baru topup yee . Mekaceh Sheq , Capik , AWOK , Memeng (azwan) n alls buat aku happy malam ne layan gila korang tuh  =D ahax !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment