18 August 2012

Selamat Hari Raya AidilFitri =D


Assalamualaikum . Hai . Gambar atas ni hometown saya . Cool kan ? Modelling tu cousin saya heee ~ Alhamdulillah saya dapat raya dekat kampung seperti raya2 sebelum nya juga . Saya raya di Kampung Parit Gantong, Semerah Batu Pahat, Johor . Jemput lah datang raya kampung saya . Kalau nak raya rumah jauh sangat lah pulak sebab saya stay Sabah . Duit Raya ? Komfom ada untuk lingkungan umur 17 tahun dan kebawah sahaja ! Yang dah terlebih lebih tu mohon ampun dan maaf . heeeee ~

Kuih raya ? Baju raya ? Perabot raya ? Pakwe raya ? ehh takde . Pakwe maintain sama je . hihi . Jangan gatai2 nak cari pakwe/makwe raya pulak eh . Penampaq satgi . Kuih saya takde buat2 . Semua kuih tunjuk . Simple , pantas kan ? Baju raya saya warna kelabu . Esok baru boleh upload picca . Nanti tak surprise woo !  Agak2 si dia baju raya warna apa ek ? Okay stop ! 

Err . Perabot ? Oyeahh . Takde perabot2 der . Kat sabah tu haa raya macam tak raya je . Toksah bazir duit beli perabot . Ken ? ahhhh . Tak sabar betol ni nak raya . Tambah2 pulak tu tahun ni ramai betol sponsor2 untuk raya . Tudung + kerongsang angah saya belikan . Kerongsang one set akak long saya beli kan . Baju and all the things yang lain abah dah sponsor awal2 . Mak sponsor selendang ! heee ~ Untung2 jadi anak bongsu ni . 

Duit Raya ? Ofcorz bertambah . Kalau dulu akak2 tak kerja lagi . Sekarang akak2 semua dah kerja . So dapat la ken ? ngeee ~ *k.tak.malu* Huweee . So nothing to post anymore . Bye (= Have a happy eid bebeyh

# Di sini saya , Noor Aleeza Fatihah Bt Zailan ingin menyusun 20 jari (termasuk jari kaki ye hehe) ingin memohon seribu kemaafan jika ada terlanjur percakapan atau ada melakukan sesuatu di luar Tabi'i . (eh eh tajuk lain tu) Selamat Hari Raya AidilFirti Maaf Zahir Tanpa Batin . 

Ayahnya Zailan anaknya Leeza , 
Anak ke-5 dalam keluarga , 
Budak sekolah pokai laa , 
So just ucap kat blog Selamat Hari Raya

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Cik Fie said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

Kalau Sudi , Baca/Komen :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Post a Comment