29 July 2012

Shopping Raya ! huu ~

Assalamualaikum . . Bonjour ~

Haihh . Pagi2 lagi dah hadap lappy . Kurang kerja kans . haha . . Haa ! Semalam , 28-07-12 (Sabtu) , saya pergi bandar . . err . . Shopping Raya ! Al-maklum lah . Raya dah nak dekat kan ? hewheww . Excited terlebih pulop . Items yang saya beli :

* Baju Kurung - Arr . Tahun ni beli yang simple2 jeaa . Oh ya btw , nak promote sikit ! for girl yang nak cari baju raya tak tahu kat kedai mana , haa korang boleh pergi CARI dulu Butik Peace . Harga pun tak lah mahal mana . Standard harga baju siap jahit lah kan . Around hundred . haha !
* Jeans + Kasut - Hii . Ni beli satu kedai je senang . Tak payah merayau banyak2 kedai kan ? harhar . Jeans ni kedai apa ek ? Jeans store tak silap . Memang full of jeans je . For boy pulak , memang semmartt lah jeans2 boy kat sini . Jeans girl tak berapa nak cuns . huu. Kasut ? Biasa2 je :)
*Blouse - Yang ni pulak beli kat Servay je . huu . . 

Haihh . Rasa nya ni je kot yang saya beli . Kalau kira2 untuk saya sorang adalah around RM200 lebih . Biasa laa . . Perempuan ni banyak guna duit dari lelaki . Tu pun belum masuk tudung =.=' haih . . Pokai bapak aku ! haha . . Okay2 . . Then dah lepas shoping pakaian , pergi beli barang2 makanan pulak . jajan , barang dapur and else :) Huu . K tu je . Boiyyy !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment