12 July 2012

Him . . Him . . Him . .

Assalamualaikum . . Hai . . Him ? Whom ? Harhar . . 

 

Siapa ? Tak perlu lah saya cakap . Haha . Just nak share biodata dia :)

* Aidil Asra Bin Juhar
* SMK Seri Jempol 
* 10 Mac 1996

Sedap kan nama dia ? Yaa . Pandai parents pilih nama . Sesuai sangat dengan budak tuh . er eer . Actually saya sesaje buat post kat blog pasal dia . Lama giloss tak dengar cerita pasal dia . Heee ~ Isokay . Lagi pun tak penting nak fikir pasal orang yang . . Errr . Tak pernah nak fikir perasaan kita kan ? Kan kan ? Chuiii ~

Dia ni Atlet + Imam Muda sekolah Seri Jempol . Suara dia mengaji memang awesome . Then kalau sometime saya stay petang , lepak surau . Dengar suara dia jadi imam . er err . Tak payah cakap lah kan. Melting ~ Status dia apa ? chuii . Jangan tanya saya lah kan . Saya tak tahu apa-2 pasal dia ni . And tak nak ambil tahu banyak sangat . Buat saya rasa sakit hati + sedih . HAHA

Okay Bye ! 
# I'll wait for him even require the sacrifice for many years :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

CINTA UNTUK KITA said... Reply To This Comment

salam..

tempahan biskut raya dah bermula.. :)

jom tengok..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/tempahan-biskut-raya-kini-bermula.html

Post a Comment