30 July 2012

Gemok ! Budak Gemok .

Assalamualaikum . Hai Gemok ! Bhahaha 

Nah kann . . Dah dapat dah . Dapat dah . Saya dah dapat new nickname sejak duduk Sabah . G E M OK ! Hewheww . Yah . Saya admit memang saya dah semakin gemok + Muncit + Tembam and berat badan saya also dah meningkat . Dulu-2 masa awal tahun 2011 . Berat saya dalam 39 kg je . Pertengahan tahun 2011 , no more below 40 . harhar . Tapi maintain 41 , 42 je lah . Tapi sejak duduk sabah ni . errr . . 4* shutttt ! Rahsia . huuu ~


Err . Ni gambar masa Form 1 . Hee . Masa form 1 memang tak banyak ambil gambar . Al-maklum lah . Budak asrama kan . Memang tak pegang fon . Opss ! Pegang . Tapi seminggu 4 jam je . Haha . Gambar ni masa perbarisan rumah sukan Tariq . (Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Jempol) . huu . Kat bahagian warna putih kat muka tu , sebenarnya ada jerawat . Tapi dah tertutup . Haha !


Atas ni gambar masa bulan 4 2011 tak silap saya . Heee ~ Masa ni muka agak ketara lah kepoyo-an muka nya . Hewheww . Jerawat dah berkurang daripada sebelum-2 nya . Aiseyh . siap nak bagi tahu . huu . Nampak lah kurus sikit kan daripada sekarang . haha . Pic ni masa kat Melaka . Pergi jenjalan . haha


Ni gambar dengan sistoo saya yang second . Huu . Taken on 27 November 2011 . Kenduri kahwin rumah pokcik saya kat Negeri Sembilan . Harhar . Hahh masa ni dah nampak muka saya semakin tembam . Kan ? Heee ~ 


Heee ! Yah . Ini lah the latest . Eh tak lah latest sangat . Ni masa bulan 4 2012 . huu . Jerawat ? Takdok dahh . Just bekas2 jerawat tapi kat bahagian yang terlindung . Ehh . Yang kat dahi (kalau.nampak) itu bukan jerawat ye . Itu tanda budak baik yaw ! huuu


Haaa ! Yang ni baru betul2 latest ! Baru hari Sabtu take picca ni (28.7.12) . Huu ~ Gemok budak gemok . Ngeh ngehh . Takpe-2 . . Lepas PMR nanti i will try my best kurus kan badan . Harharr . 

Okay lah . Actually entry kali ni nak release stress je . Sebab hari rabu ni . Saya kena denda ==' haishh . Lantak ustazah lah nak denda apa pun . Saya redha je :) Saya jawab soalan salah . Tak jawab lagi lah salah . Setakat small mistake sepatutnya ustazah tak sepatutnya buat macam ni kat kitorang . Setiap manusia melakukan kesalahan . Termasuk ustazah sekali kan ? So u can think yourself :) Lagi2 di bulan yang mulia ni . Nak memaki hamun orang . Campak kertas peperiksaan orang macam sampah sarap . Tolong fikir perasaan orang lain . Bukan ustazah namanya kalau anda sendiri salah dalam mendidik anak murid anda . Anak murid akan mencontohi ustazah nya . Tapi kalau dah ustazah pun berperangai sebegitu rupa di hadapan anak2 murid . Macam mana lah anak murid bersikap lebih kurang ajar dari itu . Niat saya bukan nak mengutuk , tapi hanya sekadar memperingatkan :) Assalamualaikum ^^


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment